Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Не ни плашете и мани...
Не ни плашете и манипулирайте!  Не заставаме един срещу друг, заставаме един до друг и заедно! Ясно е - България се вдигна! Плашете се вие! (ОБНОВЕНА)

Не ни плашете и манипулирайте! Не заставаме един срещу друг, заставаме един до друг и заедно! Ясно е - България се вдигна! Плашете се вие! (ОБНОВЕНА)Информационен сайт "ДНЕС"

 

Да поразсъждаваме над циничния и меко казано нагъл призив на властта, изречен от най-силния в ГЕРБ – Цв.Цветанов: „Протестите са тенденциозни подходи за дестабилизация на страната...!?! И затова гражданите... да изберат – хаос или стабилност“...!  Прочетете ги пак тези свещени слова, вслушайте се в думите на корифея на властта и на България...!

 

Каква наглост! Какво безочие! Какъв управленски цинизъм! Несрещано, нечувано, невиждано! Обидно към всички, към целия български народ!

Да изберем дали да наведем глави и да плащаме, да плащаме, да плащаме - на монополи, на олигарси, на власт, на групировки...! Да плащаме и да мълчим!

Да изберем, дали да сме роби или да имаме свободата да изразим недоволството си!

Да изберем дали наистина сме недоволни или всъщност, както ни внушава властта... нещо сме се пообъркали?!

Да изберем дали да ги държим отговорни!

Да изберем да ги оставим на спокойствие и да им се махнем от главите!

Каква безпрецедентна арогантност и наглост!

Опитват се да ни накарат дори индивидуално да се чудим – „аз ли съм или не съм“!

Опитват се да ни обяснят и да ни внушат, че сме малка група объркани, кресливи хора! "Стотици" недоволни в страната.... Какво свирепо лицемерие!

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ НЕУВАЖАЕМИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИ, В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ БЪЛГАРИЯ ИЗБРА:

СВОБОДА! БЪЛГАРИЯ ИЗБРА И ПОИСКА ПРОМЯНА!

 

ВИДЕО

 

А ето и нашите съвсем бегли разсъждения върху изказванията–небивалици на властта: „Опити за провокация..., политически действия за дестабилизация на страната..., стрес за прибиращите се у дома семейства и деца!“ – това видя председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов във вчерашните мащабни протести срещу високите цени на горивата, лошите условия за живот в България и поисканата ОСТАВКАТА НА ВЛАСТТА.

Първо, поскъпването на хляба, парното, водата, сега и на горивото и застраховките са един доста сериозен повод за протести! Тези увеличения бъркат в джобовете на всички, но най-вече на най-бедните у нас! Те едва ли не според вас не се отнасят до ежедневието ни и до живота ни! Ние да не сме статисти всичките! Да не сме бездиханни роботи!?

Вие, господа управници и НЕуважаеми политици, правите всекидневно всякакви провокации и с действията си дестабилизирате държавата, вредите и на домовете, и на деца ни! Вредни сте за държавата ни! И ние няма вече да мълчим и търпим!

Второ, за пореден път се опитвате да ни противопоставите, нас българските граждани! Опитвате се да ни обясните и внушите, че заставаме един срещу друг! Да ни обвините, че дестабилизираме страната и пречим на прибиращите се у дома! Само че прибиращите се у дома, ползват гориво, а прибирайки се ползват и парно, ток, вода...! Хранят се, гледат си децата. Грабят тях и домовете им, гинат по некачествените ви пътища, нямат елементарна сигурност в собствената ни държава! Така сме всички.

Не, НЕуважаеми наши политици, а управници! Ние заставаме срещу вас! Не заставаме един срещу друг, заставаме ЗАЕДНО един до друг! И в следващите дни това ще ви стане ясно! Искаме достоен живот! Искаме България да стане хубаво място за живеене! Искаме ПРОМЯНА ! Искаме смяна на системата! Искаме да изпълните решенията на нашия референдум, който вие погазихте!

Трето, не ни плашете с хаос! Ние живеем „във“ и „от“ хаоса 29 години! Живеем в хаоса, който вие създавате, живеем в безхаберието и безотговорността, които вие толерирате и насаждате!

Плашете се вие! Ясно е - България се вдигна! Над 100 000 души в цялата страна участваха в масови протести за по-добър живот, нормални цени и оставката на кабинета Борисов 3!

С ПОРЕДНОТО СИ АРОГАНТНО, ЦИНИЧНО И МЕКО КАЗАНО НЕЛЕПО И НЕУМЕСТНО изявление само доказвате едно: НИЕ ХОРАТА сме напълно прави!

Прави сме, че е Време да изхвърлим боклука!

БЪЛГАРИЯ СЕ ВДИГНА! >> Над 100 000 души в цялата страна участваха в масови протести за по-добър живот, нормални цени и оставката на кабинета Борисов 3 (ОБЗОР)

Хващайте винкела и към София! Да изринем тази пасмина!<br>

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://btvnovinite.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Борисов пак с грешен ход - пусна Цветанов да го спасява от протестите

Не ни плашете и манипулирайте* >> Не заставаме един срещу друг, заставаме един до друг! Ясно е - България се вдигна! Плашете се вие!

Организаторът на протеста в Благоевград: Зад нас не стой партия! Народът е събрал много негативи към политическата класа изцяло

България се вдигна!* >> В СМОЛЯН се стягат за протест в събота*

Недоволството не стихва* >> Два протеста във ВАРНА тази вечер

Протестиращите граждани: Ние сме против всички, които са били на власт! Искаме България да стане хубаво място за живеене

БЪЛГАРИЯ СЕ ВДИГНА! >> Над 100 000 души в цялата страна участваха в масови протести за по-добър живот, нормални цени и оставката на кабинета Борисов 3 (ОБЗОР)
81215