Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ОСТАВКА!* >> Цв. Цве...
ОСТАВКА!* >> Цв. Цветанов: Протестите са тенденциозни подходи за дестабилизация на страната! ВИЖТЕ видеото

ОСТАВКА!* >> Цв. Цветанов: Протестите са тенденциозни подходи за дестабилизация на страната! ВИЖТЕ видеотоЛидерът на ГЕРБ в парламента Цветан Цветанов видя вчерашните масови протести, като подходи за дестабилизация на страната.

„Протестите са тенденциозни подходи, за дестабилиззация на страната. В немалко от случаите имаше доста провокация  и се целеше сблъсък между тези, които искаха да се приберат, и тези, които искаха да блокират пътната инфраструктура“, коментира протестите от неделния ден Цветан Цветанов по време на днешния коалиционен съвет.

Исканата от майките на деца с увреждания оставка на Валери Симеонов очаквано не е била обсъждана на съвет

 

ВИДЕО

 

Източник: https://btvnovinite.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Борисов пак с грешен ход - пусна Цветанов да го спасява от протестите

Не ни плашете и манипулирайте* >> Не заставаме един срещу друг, заставаме един до друг! Ясно е - България се вдигна! Плашете се вие!

Организаторът на протеста в Благоевград: Зад нас не стой партия! Народът е събрал много негативи към политическата класа изцяло

България се вдигна!* >> В СМОЛЯН се стягат за протест в събота*

Недоволството не стихва* >> Два протеста във ВАРНА тази вечер

Протестиращите граждани: Ние сме против всички, които са били на власт! Искаме България да стане хубаво място за живеене

БЪЛГАРИЯ СЕ ВДИГНА! >> Над 100 000 души в цялата страна участваха в масови протести за по-добър живот, нормални цени и оставката на кабинета Борисов 3 (ОБЗОР)


81190