Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Не пипайте човека......
Не пипайте човека... той е ваш!

Не пипайте човека... той е ваш!Информационен сайт „ДНЕС“

 

Ето ви последен, пресен пример за имитация на контрол в държавата.

Бившият вече шеф в Държавен фонд “Земеделие“ Янаки Червеняков 3 пъти е бил уволняван и възстановяван на работа. Името му се свързва с две къщи за гости, но ползвани като лични резиденции.

Няма такава държава! Дали не е възможно, този висш тарикат пак да бъде върнат на работа във Фонда!? Защо не! Даже много е логично... при този батак. И при очевидните му позиции сред управниците.

Иначе проверките на Земеделското министерство около къщите за гости текат с пълна сила, даже министър Десислава Танева ги излъчва на живо във „Фейсбук“. И няма…, и няма нарушения.

Ами няма! Няма и да има, защото огромен процент от въпросните къщи са на „наши“ хора. А и достатъчно шум се вдигна, достатъчно време се даде на „засегнатите“ да заметат следите и да им изтече мониторинга.

Колкото и на идиоти да ни правят, то се разбра едно: който крал пари - крал. Който не крал..., да е крал! Който се облажил – със здраве да си ползва къщите. Съд няма да има! И пари няма да се връщат.

Стана вече кристално ясно. И за нас простосмъртните е ясно – законът бил с „много дупки“. И има престъпление, ама няма наказание. Така е в една „правова държава“... като България!

А за програмата "Развитие на селските райони" са предназначени цели 2,5 милиарда евро за 7-годишен период, 5 милиарда за директни плащания. Това е повече от ресурса на някои от банките в България.

Ето за това става въпрос! За това е и замитането... и отмитането… И прикриването на своите... Става въпрос за много пари...

А ние сме седнали за уволнения, за оставки да говорим!

Дааа... нема такава държава!

  


ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Нагъл! Много нагъл! >> Румен Порожанов за къщите за гости: Няма липса на контрол!

Къщи–касички! >> Става въпрос за организирано от властта изтегляне на европейски средства за богопомазани 


 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат с изображение за проверките на Земеделското министерство около къщите за гости

Свързано изображение

Резултат с изображение за Къща

 


103142