Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Не Радев, а Борисов ...
Не Радев, а Борисов е бил ортак с Черепа. После с Шиши и Гешев го удариха

Не Радев, а Борисов е бил ортак с Черепа. После с Шиши и Гешев го ударихаБорисов посреща Божков в кабинета си...

 

Борисов заяви, че можел да каже: Президента Радев е ортак с Черепа. Защото Радев бил казал, че е ортак с Пеевски. Борисов мисли, че е казал нещо умно и на място. Излъгали са го. Нещо повече, ако Радев утре заяви, че освен с Пеевски, Борисов е бил ортак и с Черепа, пак ще е прав. Самият Васил Божков нееднократно заявява, че е имал множество срещи с финансовия гуру на Борисов Владислав Горанов, който представлявал премиера, а и със самия премиер.

 

Показа документ за изтеглени кеш 67 млн лева, които дал на Горанов за Борисов. Пет години Владислав Горанов си е затварял очите за таксите, които Божков плащал за хазарта. Загубите за държавата били около 500 милиона. Горанов като финансов министър е ръководил и отговарял за Комисията по хазарта. Пряк шеф на Горанов е бил Борисов. ДАНС и МВР са подчинени пряко на Борисов. Оттам никой не му е подал нито един сигнал какво се случва с таксите в хазарта. Явор Колев от ГДБОП е бил член на комисията и си мълчал през всичките годинио. А може и да са подали инфо на Борисов, но той да е осребрил информацията по познатия начин.

Дори само тези примери са достатъчни главният прокурор Иван Гешев да излезе от нелегалност и да се заеме с орташките истории на Борисов.

 

Борисов е бил приятел и ортак с много хора, които след това е прегазвал, помагал да им се отнеме бизнеса, да бъдат обвинени в какво ли не и вкарани в тъмницата дори.

 

Стив Джобс е казал: Един слух става истина в мига, в който бъде официално опроверган.

Борисов направи точно това. В четвъртък сутринта се появи като разярен бик на брифинга на Щаба и опита да опровергае казаното от президента в сряда, а именно, че е ортак с Пеевски. По този начин доказа, че е вярно. Науката е описала това поведение, когато гузният започва да обяснява нещо, което всъщност иска да отрече. Като лъжецът, който става многословен по тема, която иска да прикрие.

 

Темата ще продължи, тъй като тепърва ще се разнищва участието на Борисов в заявеното желание на Пеевски да превземе частта на Божков в хазартния бизнес, договорките как Божков да бъде ударен и включването на прокуратурата и Горанов в тази война. Ще е интересно четиво, а за някои участници - доста неприятно. И с последици.

 

Емил Азар

 

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Божков: Бойко Борисов пита каква е връзката му с Шиши? Ще го подсетя

Държавният глава: Важно е да започне демонтажът на порочния управленски модел

Ocмaн Oктaй: C "Мутри, вън" Румeн Рaдeв ce oбяви зa врaг нa cтaтуквoтo

Президентът Радев: Борисов и Пеевски са ортаци в бизнеса и политиката

Президентът Радев: Логично е ДПС да подкрепи Борисов за президент. Те с Пеевски са ортаци

Отровното трио организира ЩИТ за честни избори

Президентът Радев започна консултациите за предстоящите избори

Радев започва консултации за провеждането на честни и безопасни избори

 

 

 
143251