Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Не се заяждайте с Бо...
Не се заяждайте с Бойко, той е винаги в бяло! (ОБНОВЕНО)

Не се заяждайте с Бойко, той е винаги в бяло! (ОБНОВЕНО)Вихър Бойчев

 

Е страшно се наелектризира положението през изминалата седмица. От всякъде летят хули, компромати, факти всякакви, корупция, нестабилност... Разрушаващо е!

Целият отбор на Бойко Борисов е вече под обстрел и ситуацията от опасна към по-опасна си върви, направо взривоопасна си става. Властта напада я „уж опозицията“ на другарката Нинова, нападат е по техния си начин коалиционните крепители (но не нарочно, те толкова си могат), напада президентът Радев... Всеки момент ще нападне и народът!

Всички притискат властта. Да си признае за некадърността, за грешките, за  безсилието и арогантността! Да си признае и най-накрая да поеме отговорност за съсипията, за провала си! Да даде простор на младите, на новото.

Да, мачът на ГЕРБ е към 90-та минута! А загубата, въпреки хвалбите и достиженията, въпреки безконечния ПиАр се очертава да е класическа! И тежка. Заради всичко, което се случва в страната, заради все по-трудния живот на всички.

И кой, ако не той спасява и ще продължи да спасява дузпите, ще вдига падналите, ще уволнява и назначава, ще рита безцелно напред и ще печели време. Кой, ако не лидерът Борисов?

Всички вече са срещу него и ГЕРБ! Но колко мачове изигра Бойко през последните 10-ина години? И все оцеляваше някак си... с цената на всичко! Но днес е различно. Десетгодишната власт изхабява, скандалите допълнително рушат, въпреки строежите, въпреки инфраструктурата, въпреки напъните по всички линии на властта... Животът в страната е тежък, не се подобрява и  ГЕРБ са във все по-лоша кондиция и във все по-разрастваща се кръгова отбрана.

Не се вкарвам в темата ”Ало, Банов съм”, който иска да си прави компромати”, „Когато работим, все ще ни намерят кусури някакви”, „Оставям на другите - който иска да се заяжда“, „Плащат на 50 души, излизат, викат, но нека да покажат те какво са направили през годините“! Брутални, почти безумни думи, особено за платените протестиращи! 

Това са все реплики на Бойко Борисов, казани в неделя в Стара Загора, където откри реновиран надлез.

ГЕРБ си има лидер – стар, обигран, научен и с изграден репертоар от трикове и блъфове!

Та днес, насред надлеза в Стара Загора Бойко Борисов сложи за сетен път  запушалките за уши и мина в глуха защита!

Пак обиден, той гради и строи, но неразбран, пак съсипан от денонощна работа, пак неоценен, пак другите са виновни, пак нападан незаслужено, пак притиснат от врагове всякакви и злите  сили...

Не, не! Критиките са неприятно усещане за Борисов! Моля за мярка! Защото иначе пак ще се разсърди... и току виж обиден оставка подаде!

Иска Бойко да си мерим приказките! Иска да мълчим, да преглъщаме и да търпим..., но да го боготворим и да се правим, че вярваме, че го обичаме, че сме благодарни на управниците, че толкова много правят за нас...

А ние какво искаме?

Простичко е - искаме този кошмарен мач да свърши най-после. Да дойде съдията и да свири край на мача! Време е! И то отдавна.

 

 

Политиците да си мерят повече думите, призова Бойко Борисов от Стара Загора 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Бойкова България – пак е в центъра на света..., а и у нас!

Докога Бойко ще удържи властта...?

НОВИНАТА НА ДЕНЯ: Преяждане с власт! Пореден министър замесен в афера за 700 хил. лв.ВИЖТЕ всичко по темата ТУК >>

 

 

 


88785