Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Не сте и за затвора,...
Не сте и за затвора, за лудницата сте!

Не сте и за затвора, за лудницата сте!Бойко Бонев 

 

ТЕ 30 години се правят на луди..., НИЕ като луди 30 години им вярваме

Опропастиха здравеопазването, образованието, културата, социалните права и услуги. Разпродадоха и ограбиха всичко! Погубиха селата, производството, износа, селското стопанство, земеделието. Сега продадоха и националните ни интереси за 8 млн. на турските фесове, 2 млн. напуснаха България, за да изхранват семействата си... И те продължават да са нагли, безмилостни и безкрайно лицемерни... Да ни замазват очите и да ни тровят с лъжи, карайки ни прескъпо да плащаме за отровния въздух, който дишаме и за некачествената храна, която ядем.

Печки ще купуват на ромите, та белким се борят със замърсения въздух. Хей, чувате ли се? Виждате ли се! Огледайте се! Вместо да ни карате да плащаме безбожни пари за ток, който собствената ни държава произвежда..., вие нашите "загрижени" властници  ще купувате печки на дърва и кюмюр за милиони!? И всичко това вместо да мислим за екологични алтернативи и източници. Всъщност целта е ясна, пак ромски електорат за изборите ще ни трябва и на всяка цена трябва да го осигурим !

В кой век живеем? Само невменяем човек може да иска прошка тези дни, знаейки, че заслужава на друго място да стои. Да, г-н Цв.Цв. 

А щом така нагло и убедено не се разкайвате за делата си геройски..., значи нещо не е наред! И може да пледирате за невменяемост и вие, и съпартийците ви. Това е ненормално, абсурдно е! Толкова грехове да имаш и като без грях по земята да ходиш! 

Има и друг, важен въпрос - доколко ние сме нормални, че ви траем и търпим вече толкова  години!? Или просто на търпението българско разчитате...?!

Но знайте, до време е то!

Обстановката във всичките и измерения е брутално тежка. Дошло е изглежда време и ние, но най-вече политиците, за да са осъзнаем да поживеем малко в... психиатрична клиника. Ей така, за да се огледаме, да се ослушаме, да си дадем сметка, пък и да поискаме сметка! Да поживеем примерно в малко, забравено от Бога село, да поживеем в една местна лудница, да пребиваваме, ей така да се опомним и ние, но най–вече ТЕ.

В затвора?! Не бива, там пак ще ви е хубаво, с връзки сте и там, нали? А щом и за депутати в Европейския парламент ще се кандидатирате, не е въобще страшен затворът за такива като вас!

Шизофренно е всичко това. Нали.

Какво става с лудите, когато решат да протестират? Бесят ги.

Когато лудите тотално полудеят, хващат че ги затварят или... Тук, говорим за ония луди, които целият ни народ олицетворява. Като Вазовия герой Мунчо от, "Под игото". "Обесиха го на касапницата. Той беше единственият луд, който се осмели да протестира." Така завършва романът. Така ще свършим и ние, май.

Все пак си струва да опитаме, не да чакаме ОНЕЗИ другите луди ГОРЕ да се налудуват. Опитват се да изкарат целия ни народ маргинали - Ганьовци, Гольовци, Мунчовци и тук-там по някой Елин Пелинов и Йовков добряга, дето не е в състояние да износи пиянството на един народ на гърба си.

И нас ще ни бесят. Само че и за въжетата ще трябва да си платим. Има-няма 8 милиона колкото подари Борисов на ходжите на Ахмед Доган.

Е, хайде излизайте...

"Лудите, лудите – те да са живи!"

 

Резултат от изображението за boyana

         Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚атът от изображението за купчини пари се счупи лошо      ÃÂ ÃÂµÃÂ·Ã‘ƒÐ»Ñ‚ат от изображението за бойко в затвора колаж

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Българи, облечете жълтите тениски! Властта да изпълни референдума и да променим системата! (ОБНОВЕНО)

Заедно със Слави и неговата едноименна песен..., този път наистина да вземем да изхвърлим боклука!

Прошка ли? Не! Не ви я дадохме! Нямаме право да ви я дадем!


92629