Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Неадекватен! Валери ...
Неадекватен! Валери Симеонов бяга от Скункса*

Неадекватен! Валери Симеонов бяга от Скункса*Репортерът на предаването "Господари на ефира" Боби Ваклинов успя да изненада за втори път със "Златния скункс" вицепремиерът Валери Симеонов.

 

Ваклинов посрещна Симеонов с думите: "Г-н Симеонов, честит ден на Народните будители! Вие сте един народен будител, защото събудихте недоволството на хората!"

 

"Миналата седмица казахте, че ако се извините няма да е искренно. Час по-късно се извинихте по настояване на коалиционния съвет. Ето сега, приемете Скункса, макар и неискренно", допълни иронично репортерът на шоуто и заяви, че нещата вече не опират до извинение, а до оставка.

 

Предприел тактиката на мълчанието, лидерът на НФСБ побърза да влезе в чакащия го автомобил. Разбира се, напористият репортер се втурна по петите му, преследвайки го чак до сградата на Министерския съвет. В опитите си да избяга от преследващия го автомобил на шоуто, шофьорът на колата на Симеонов многократно наруши правилата за движение по пътищата.

 

Ето така и вторият опит за връчване на "престижната" статуетка на вицепремиера Валери Симеонов се оказа неуспешен. От "Господари на ефира" се заканиха да продължат да преследват политика.

 

Припомняме, че лидерът на НФСБ си навлече общественото недоволство със скандални изказвания по адрес на майките на деца с увреждания, като нарече протестиращите "кресливи жени" с "уж болни деца". 

 


Репортерът на предаването "Господари на ефира" Боби Ваклинов успя да изненада за втори път със златния скункс вицепремиерът Валери Симеонов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://epicenter.bg/

.

.

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Майките не трогват властта

Протестът срещу Валери Симеонов прераства в автошествие

15-ти пореден ден на протести на майки и граждани: Автошествие блокира центъра на София

81% от българите смятат, че Валери Симеонов трябва да подаде оставка

Протестът срещу Валери Симеонов прераства в автошествие

ОСТАВКА на Валери Симеонов! 14-ти ден протестни шествия. Подкрепа и от Лондон

13-ти ден на протести на майките: „Всеки ден ще е така до оставката“

 


80668