Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Независим журналист:...
Независим журналист: Публична тайна е, че Бойко Борисов раздава футболните отбори. Вика бизнесмени и им ги раздава!

Независим журналист: Публична тайна е, че Бойко Борисов раздава футболните отбори. Вика бизнесмени и им ги раздава!“Нашият премиер е изнервен, има нужда от психологическа помощ. Борисов овладя всички медии - с морков и тояга, а сега се дразни от тези журналисти, които са извън контрола му, както и от социалните медии,” това заяви журналистът Иван Бакалов в последния брой на предаването "Тук и сега със Светла Петрова".

"Замислят ли се неговите фенове в каква държава живеят? Какъв пример дава на децата ни този премиер? Ставаме все по-просташка държава", добави Бакалов.

”Васил  Божков извади доказателства за нещо, което бе публична тайна - че неговите хазартни игри издържаха Нова ТВ. Стана ясна и друга публична тайна - че неговият бизнес бе подкрепян от властта. Той получава "пълен съпорт" от Комисията по хазарта! От всичко публикувано досега от Васил Божков става пределно ясно, че премиер и министър оказват натиск върху двама бизнесмени - единият да финансира телевизията на другия, която телевизия обслужва властта. Това е чл.143 от НК - тежко престъпление, лишаване от свобода от пет до петнадесет години. Това е престъпление, което е пред очите на цялото общество,” добави той. 

“Публична тайна е, че Бойко Борисов раздава футболните отбори. Той вика бизнесмени и им раздава отбори,” категоричен е Бакалов.

"Здравната система на България е пробита. Всички болници са търговски фирми с директори-милионери и медицински сестри с триста лева заплата. Цялата здравна система е порочна и трагична и трябва да се смени. Публичният образ на ген. Мутафчийски бе развенчан от интервюто с Миролюба Бенатова, там се видя другото лице на генерала - брутално и отблъскващо,”смята още Иван Бакалов.

Журналистът коментира решението на правителството да стане търговец на горива: "100 бензиностанции, които ще струват 300-400 млн. Това са поръчки, доставки... Това е огромна корупционна сделка. Абсурдно е дясно правителство да прави държавни бензиностанции.”

  

<iframe width="727" height="410" src="https://www.youtube.com/embed/NJC6j-74OJY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.segabg.com/


126350