Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Нова калинка в придв...
Нова калинка в придворната градинка

Нова калинка в придворната градинкаПри такова арогантно назначение поне един-едничък член на СЕМ можеше демонстративно да напусне...

СЕМ продължава да работи за нас с пълна пара. След като назначиха Емил Кошлуков за генерален директор на БНТ, което ни ориентира в обстановката по-добре от приказките на всякакви политици и политолози, регулаторният орган е възнаграден за обществено полезния си труд. Възнаграден е с нов член, който му пасва като чесън на шкембе чорба. Новото попълнение се казва Галина Георгиева и е бакалавър, но това е само първото ѝ достойнство. Второто е, че е завършила специалност „Аграрна икономика“. Третото ѝ достойнство е, че средният ѝ успех от курса на обучение е  „Добър 3,89“. Но има и четвърто достойнство и то е че алма матерът на новия член на СЕМ е врачанския филиал на УНСС. Предполага се, че има и други достойнства този кадър на врачанското висше образование, но за тях не можем да се произнесем.

Ще кажете какви заслуги има тук СЕМ – кандидатурата ѝ е предложена от ГЕРБ, гласувана от ГЕРБ и ДПС, защо СЕМ пак е на мушката? Ами защото при такова арогантно назначение, което и за дете е ясно, че е срамно и жалко, поне един-едничък член на СЕМ можеше демонстративно да напусне. Като преди това каже: Обидно е да ни пращат такъв колега, това ли е мнението на народните представители за нивото в СЕМ, не искам да бъда приравняван към аграрен икономист с врачанска диплома, напускам, защото ако това е къщичка за отмора на свои хора, моето място не е тук.

Такива достойни постъпки у нас са кът. Сещам се само за една – Цветозар Томов напусна преподавателското си място в Пловдивския университет, когато учебното заведение обяви за доктор хонорис кауза Христо Стоичков. От срам напусна. Срамът отдавна е напуснал нашата територия, така че не се очаква СЕМ да наруши традицията. Ще приеме новата колежка и тя ще се влее в правилните редички на безсмисления СЕМ-ски труд.

А ние – тотално отвратени – само вече уморено махаме с ръка на такива новини, като да отпъдим муха, в случая – калинка.

"Редута" 

 

Източник:https://clubz.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Писателят Николай Галев: Ако гражданите не свалят Кошлуков, гей парада ще го гледат много по БНТ

Тест за наркотици и някои кредитни въпроси с Емил Кошлуков. След него фалира ТВ7, а сега?

Вижте първи коментари за избора на Кошлуков за шеф на БНТ

Срам!!!Новият член на СЕМ завършила с 3.89 аграрна икономика

Мафията е и в медиите >> Делян Пеевски превзе и СЕМ

Галина Георгиева бе избрана за член на СЕМ от квотата на Народното събрание107092