Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Нова тв: Няма размин...
Нова тв: Няма разминаване между доходите и имуществото на Виктор Николаев и Анна Цолова

Нова тв: Няма разминаване между доходите и имуществото на Виктор Николаев и Анна Цолова"Нова Броудкастинг Груп" излезе с официална позиция за данъчните проверки за имуществото на водещия на сутрешния блок Виктор Николаев и бившата му колежка Анна Цолова.

Телевизията посочва, че проверките не са открили разминаване между доходите и имуществото на двамата журналисти.

Сигналите срещу тях бяха подадени от Николай Бареков.

"Нова Броудкастинг Груп" заявява пълната си подкрепа към своите колеги, както и към усилията им да защитят правата и репутацията си, се казва в позицията.

Във връзка с появилите се неверни твърдения в публичното пространство, свързани с имущественото състояние на водещия на сутрешния блок на NOVA Виктор Николаев, както и на бившата водеща на предаването Анна Цолова, резултатът от извършената и приключила през изминалата седмица данъчна проверка доказва, че няма разминавания и нередности между декларираните от тях приходи и реалното им имущество. Според документ от Национална агенция за приходите – Териториална дирекция София, средствата, използвани от Виктор Николаев за закупуването на жилище, са с легален произход и са надлежно декларирани, посочват от Нова.

 

Източник: https://m.offnews.bg/