Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / НОВИНАТА НА ДЕНЯ: "С...
НОВИНАТА НА ДЕНЯ: >" title="НОВИНАТА НА ДЕНЯ: "Срещата" Борисов-Тръмп - здрависване за 3 секунди! ВИЖТЕ ТУК ВСИЧКО ПО ТЕМАТА >>" />

НОВИНАТА НА ДЕНЯ: "Срещата" Борисов-Тръмп - здрависване за 3 секунди! ВИЖТЕ ТУК ВСИЧКО ПО ТЕМАТА >>Защо толкова лесно повярвахме на лъжата за Борисов и Тръмп?

Една фалшива новина казва понякога повече от чистата истина. Вижте последната случка, която взриви социалните мрежи: новините на Нова телевизия били обявили, че премиерът Борисов и президентът Тръмп били провели “историческа среща". А сега истината: новините на Нова телевизия не са съобщавали такова нещо. Ето и малко контекст: в реалността Тръмп и Борисов просто се здрависват за секунда-две по време на международен форум. Да обявиш това здрависване за “историческа среща” е все едно да наречеш пластмасата диамант, а след това да разказваш колко пари ще паднат от продажбата.

Как се стигна дотук

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

 

************************************************************************

Нацията отдъхна, торбалан се снима с Tръмп. Снимката ще бъде изложена за поклонение в криптата на „Aлександър Hевски“

Нацията отдъхна, най после, Торбалан се снима с Тръмп.

Снимката ще бъде изложена за поклонение в криптата на „Александър Невски“.

нацията, не се радвайте, много, много, снимката е от музея на мадам Тюсо.

 

Източник:http://afera.bg/

 

************************************************************************

Борисов: Анализи, препоръки, тълкувания? Не, протокол на Белия дом

Премиерът отново на снимка с Доналд Тръмп, този път анфас и в компанията на Мелания

Премиерът Бойко Борисов публикува в профила си във фейсбук нова снимка с президента на САЩ Доналд Тръмп. Този път американският държавен глава е заедно със съпругата си Мелания. Борисов е в САЩ на сесия на Общото събрание на ООН.

Кадърът е придружен с кратък, но многозначителен коментар:

"Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка иначе, просто протокол на Белия дом".

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

************************************************************************

Вождът се отърка най-накрая в големците* >> Борисов на официална снимка с Тръмп и Мелания в Ню Йорк

"Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка", написа премиерът във Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов пусна във Фейсбук официална снимка от Ню Йорк, на която е заедно с президента на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания. 

"Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка :-) иначе, просто протокол на Белия дом :-)", написа премиерът в социалната мрежа.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:http://epicenter.bg/

 

************************************************************************

Снимката на Бойко с Тръмп - троха радост за "гадовете"

"Срам". "Позор". "Излагация". И още стотици словесни каламбури и разиграни диалози. Безчет иронични лайкове и многохиляден присмех. Такива реакции предизвика снимката с ръкуването между премиера Борисов и президента на САЩ Доналд Тръмп преди заседанието на ООН в Ню Йорк. Нямаме намерение да си упражняваме остроумието по темата, нито да анализираме езика на тялото. Да потърсим причината, поради която недолюбващите Борисов се нахвърлиха така стръвно върху въпросния фотос.

Сама по себе си - снимка като снимка. Но тя бе нескопосано обременена с безумни очаквания за някаква "историческа среща", която всъщност продължи колкото първия сексуален трепет на средношколец. Ако Борисов въобще има някаква вина, тя е че се пресегна през бюрото, микрофоните, табелките и кабелите, за да се ръкува с Тръмп, вместо просто да му кимне за поздрав. А спътницата му с таблета не изпуска "исторически" мигове. И мощната балканска снага на премиера бе увековечена в здрависване с най-странната птица, заставала начело на САЩ.

Напълно е възможно Борисов да е режисирал целия етюд, а сподвижницата му да е изпълнявала чинно инструкциите, както подобава на длъжността й. Все тая. Крайният резултат не бе добър и премиерът бързо се усети, разбрал за реакциите в поверената му за трети път държава. Най-напред тръгна от общото към частното. "Ама вие какво толкова очаквате да се случи на срещата на ООН...", бащински охлади очакванията на орляка родни журналисти министър-председателят.

След няколко часа обаче направи грешката да влезе в обяснителен режим за пустата снимка. "Платени тролове", "хейтъри", въобще...гадове. И така рестартира реакциите към себе си, които вече бяха прехвърлили пика си.

А "гадовете", които не харесват Борисов имат толкова малко поводи за празник. Те са склонни да превръщат в своя малка победа всеки премиерски гаф или лапсус, поради осъзнатата невъзможност да го съборят от власт. Трохи от някаква болна радост. Горчив смях. Колкото "да не сме капо". Гафовете на Борисов са като вицовете за Тодор Живков. Не променят нищо, но човек си поотпуска душата. А Борисов не просто копира Живков. Нищо чудно да последва и неговата политическа съдба. Да не бъде свален чрез избори, а когато го изисква международното положение. За ужас на "платените тролове и хейтърите" може да е в съчетание и с напредналата му възраст.

Един Господ знае...

Източник: https://fakti.bg/

************************************************************************

Борисов: От Тръмп стана ясно, че който купува руски газ, ще има проблеми

Премиерът Бойко Борисов заяви пред журналисти в Ню Йорк, че от думите на президента на САЩ Доналд Тръмп може да се направи извода, че „които ще купуват руски газ в Европа, ще имат проблеми“.

„Единствено газовият хъб ще ни спаси“, каза премиерът късно във вторник, коментирайки речта на Тръмп пред Общото събрание на ООН, в която той разкритикува намеренията на Германия да увеличи доставките на синьо гориво от Русия.

„Които ще купуват руски газ в Европа, ще имат проблеми. Тук вече идва въпросът, най-важният, за цената. Кой ще бъде по-евтиният газ? Затова предлагаме европейския газов хъб „Балкан“, интерконектор с Гърция, който да може, ако цената е по-добра на американския втечнен газ, или от Египет, или от Израел, или откъдето и да било, разбира се, да се търгува на газовия хъб. Ако руският е по-евтин, съответно слагаме да бизнесплоскост…  и според мен само това може да ни спаси - европейският газов хъб. Където да дадем възможност на конкуренцията да определи цената и българската икономика и потребители да имат възможност да купят на най-ниската цена“, каза Борисов.

Източник: https://frognews.bg/

************************************************************************

Какво са си казали Борисов и Тръмп? ВИЖТЕ САМО ТУК, СУПЕР СЕНЗАЦИЯ КАТО ЦЯЛО !!!!!

Какво са си казали Борисов и Тръмп? 

Този въпрос тормози с часове сутрешните блокове, а властолюбиви сайтове леят еуфорични дописки за ръкостискането между двамата. Три папи са галили по главата нашия човек, но какво е това в сравнение с три секундно здрависване със президента на най-мощната страна в света? 

Нека се опитаме да предположим какво са си казали двамата за безценните три секунди.

1. 

БОРИСОВ: Конгречу...

ТРЪМП: Довиждане. 

Край на диалога.

2. 

БОРИСОВ: Искам да ви поканим в България...

ТРЪМП: Да, ще дойда в Букурещ догодина.

Край на диалога.

3.

БОРИСОВ: Абе къде е тоалетната тука?

ТРЪМП: Ей там накрая на коридора и вдясно. 

Край на диалога.

4.

БОРИСОВ: И на мен ми се ще да вдигна една стена, ама ше ме изядат либералите.  

ТРЪМП: Вдигай бе, теа са много отворени само у фейса. 

Край на диалога.

5. 

БОРИСОВ: Много ме дразни тая тъпотия с глобалното затопляне.

ТРЪМП: Мани, хипстъри и Леонардо Ди Каприо. 

Край на диалога.

6. 

БОРИСОВ: Ако не знаеш как да се държиш с Путин, за едни 200 кинта щ'и направя една консултацийка, фанал съм му цаката на тоя. 

ТРЪМП: Намери ме в скайпа, там съм sex_machine 46, после щe ти преведа парите по pay pal. 

7.

БОРИСОВ: В България има ниска безработица, стотици километри магистрали, ниска контрабанда, мост към Западните Бал...

Охраната избутва Борисов. Край на монолога. 

8. 

БОРИСОВ: Тая Мелания е супер братле.  

ТРЪМП: Взел съм й една къща в Барселона...

Край на диалога.

9.

БОРИСОВ: Еваларката, че я би Хилъри, как стана тая работа? 

ТРЪМП: Щ'и дам номера на едни хакери.

Край на диалога.

10.

БОРИСОВ: Кво става, брат.

ТРЪМП: Нищо бе, брат. 

Край на диалога.

Източник: https://www.actualno.com/

************************************************************************

Спрете го, бе! Премиерът – Слънце: „Никога повече няма да си спасяваме евреите!“

На стената си във Фейсбук Бойко Борисов /или малоумните му пиари/ пуснаха този идиотски текст!

Михаил Пиргов:

Ахахаах рева, бе!

Премиерът-слънце: Никога повече няма да си спасяваме евреите!

Христо Комарницки:

Скъпи приятели евреи, извинявайте!

Той не е виновен.

Ние сме…

АФЕРА:

Спрете го, бе! Спрете го, че счупи тъпомера на излагацията ни в САЩ!

Източник: http://afera.bg/

************************************************************************

Ти си платен трол и хейтър, Борисов, защото облъчваш чрез платените си тролове джурналя цялото общество!

„Истерията“ с „историческата“ снимка на Борисов с Тръмп я направили „хейтърите и платените тролове на БСП“, изрече Бойко Борисов в САЩ. „Господ му бил свидетел“, че на него изобщо не му било важно да се снима, имал снимки и пред камината в Белия дом, ехеййййй…. /„Аз имам снимка от камината в Белия дом.“. Снимка от … камината? Съчки събираам…/

Борисов, ти си хейтър и платен трол, защото облъчваш цялото българско население с глупостите, които плещиш и с наглото си нахално поведение!

НИТО ЕДНА, НИТО ЕДНА, НИТО ЕДНА!!! световна медия в САЩ НЕ ТЕ ОТРАЗЯВА И ЗА СЛИВА, изтъпанил си се ЕДИНСТВЕНО ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ДРЪЖКИ НА МИКРОФОНИ, КОИТО МЪКНЕШ СЪС СЕБЕ СИ И САМО ПРЕД ТЯХ ДАВАШ „ИЗЯВЛЕНИЯ“, защото нито една световна медия не се интересува от теб!

След което дръжките на микрофони ПЛАТЕНО ОБЛЪЧВАТ ЦЕЛИЯ НАРОД С ТЪПОТИИТЕ ТИ. ЕТО НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ И ХЕЙТЪРИ.

Защото те лъжат, не говорят истината, а ти лижат задника! И на черното казват бяло, въпреки че целия народ видя с очите си що за „историческа среща“ спретна!

Дали си вдянал или не, изобщо не е важно, но целият български народ ти се смее с глас и се срамува от позорното ти изпълнение, за да се докопаш до Тръмп.

За т@к стана, Борисов, и то благодарение точно на платените ти джурналя, които толкова преиграха да те изкарат голямата работа, че се насраха.

Ако можеше да се видиш с очите на народа, щеше да се гръмнеш, преди да се навреш в телефона на преводачката, че да видиш как ти е излязъл на снимката задника.

Източник: http://afera.bg/

************************************************************************

ПР експерт за ръкостискането между Борисов и Тръмп: Напомня ми за феновете в Кан

Нелепо обяснение за липса на среща, така специалистът по политически ПР Арман Бабикян определи снимката на ръкостискането между премиера Бойко Борисов иамериканския президент Доналд Тръмп в Ню Йорк, която предизвика вълна от реакции в социалните мрежи. Не е добре да се изпращат несъщестуващи послания, посочи Бабикян и изтъкна, че срещи на такова високо ниво се уточняват в детайли дълго преди събитието.

Снимка на Sevdelina Arnaudova.

Това ръкостискане обаче напомни за Кан и феновете там, които искат да се срещнат със звездите, каза още експертът.
 
Създадените очаквания преди заминаването на българската делегация за Ню Йорк бяха прекалено високи и това изигра лоша шега, смята Арман Бабикян.
 
Уточнена среща между президента Тръмп и между генерал Борисов нямаше. И да се разчита на някаква среща в кулоари, коридори и тя да бъде обявена и обяснена като среща на четири очи, като прием на високо равнище, направиха така че това ръкостискане увисна във въздуха и представляваше някакъв опит за обяснение на несъстояла се среща. Разбира се, нелепо обяснение“, каза Бабикян.

Борисов се ръкува с президента Тръмп
 
Виждал съм подобни неща - в Кан има група фенове, които много искат да се срещнат със звездите, на нещо подобно приличаше ръкостискането, предназначено, за да се направи снимка с президента Доналд Тръмп. Едва ли нещо позитивно в международен или дипломатически план може да се каже за това ръкостискане“, допълни той.
 
Според Бабикян Президентството и МС е трябвало в ясен и спокоен диалог да изяснят коя институция е по-добре да представлява страната ни на Общото събрание на ООН.
 
„Липсата на разговор за това кой вариант е по-добър за България вече е лоша новина. Фактът, че министър-председателят е с меко казано лоша репутация в ООН също е добре известен на дипломатите, тъй като сред тези около 200 държави в ООН на всички е известно, че това е единственият министър-председател, който саботира собствената си кандидатура за генерален секретар на ООН. Това в кръговете на ООН се знае“, посочи още Бабикян.

Премиерът Борисов говори пред Общото събрание на ООН в Ню Йорк
 
„Тук не става въпрос дали някой е фен на президента Радев или на някой друг. Това не е фенски разговор. Факт е, че Радев има образование в САЩ, знае английски и много други предимства. Не това, обаче, е въпросът. Въпросът е кой вариант би бил най-изгоден и най-добре би представил България“, каза още специалистът по политически ПР.
 
Очевидно премиерът Борисов се опитва да компенсира липсата на среща с президент на Съединените щати, каквато не е имало от години, каза още Арман Бабикян.

Източник: https://dariknews.bg/

************************************************************************

 

Борисов: Хейтърите и троловете на БСП направиха истерия от снимката ми с Тръмп

Хейтърите и троловете на БСП направиха истерия от снимката ми с американския президент Доналд Тръмп, коментира премиерът Бойко Борисов в Ню Йорк, където участва в заседанието на Общото събрание на ООН.

“Твърде съм малък да коментирам изявленията на президента на САЩ. Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП – Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре“, коментира Борисов.

Той обясни, че има и снимка от камината на Белия дом при предишния президент”.

Премиерът се ръкува в Ню Йорк с Тръмп, като от правителствената пресслужба разпространиха кадър от събитието, на който Борисов е в гръб. Снимката предизвика много коментари в социалните мрежи.

”По никакъв начин не станах по-оптимист и не съм по-спокоен, макар че всички говорят за мир и разбирателство. И от изказванията на президентите Тръмп и Ердоган, и от тези на всички останали виждате, че всички са за ненамеса във вътрешните работи, за толерантност, но ако може другите да ги спазва”, коментира Борисов.

По думите му в речта на американския президент прозират няколко неща, които обясняват защо той е толкова популярен сред голяма част от американците.

”На първо място е интересът на САЩ - няма да даваме повече пари за тези, които не ни уважават, няма да участване там, където не ни уважават, не допускаме да ни се месят във вътрешните работи“, коментира българският премиер.

”Това, което виждам и чета между редовете – тези, които ще купуват руски газ в Европа, ще имат проблем. Тук идва най-важният въпрос за цената – кой ще бъде по-евтиният, след като бъде доставен. Може да ни спаси само европейският газов хъб, чрез който конкуренцията да определя цената и българската икономика и потребителите да имат възможност да купуват на най-ниската цена“, каза Борисов.

Източник: https://www.mediapool.bg/

************************************************************************

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

За Борисов Нелсън Мандела е „Мандел“! Народна република България или сдъвкано „Народа на република България“?!

Какво си говориха Борисов и Тръмп - виж оживялата карикатура на Ивайло Нинов

Станахме за смях!* >> Нито една световна медия не отразява ”историческите” срещи на Борисов в САЩ

Позорната излагация на Борисов с САЩ! Лъже като циганин и дръжките на микрофони легализират позора! 

Чарът на Борисов не сработи на срещата с Тръмп

Снимки и... пози. ВИЖТЕ >> Първа среща между Борисов и Тръмп продължи точно 3 секунди

Банкянско парвеню! Може ли толкоз път да бие и да го щракнат в г@з 

Пореден провал за Премиера-"международник": Вместо среща с Тръмп, Борисов унизително драпа за... снимка. Тръмп го отвя като храстче! Вижте* >>

Странен документ събира Борисов и Тръмп днес в САЩ 76880