Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / ОЦЕЛЯВАНЕ >> Хамелео...
ОЦЕЛЯВАНЕ >> Хамелеоните заедно спасяват кожите си!* > Волен Сидеров: Призовавам Валери Симеонов да не подава оставка

ОЦЕЛЯВАНЕ >> Хамелеоните заедно спасяват кожите си!* > Волен Сидеров: Призовавам Валери Симеонов да не подава оставкаВъв Фейсбук лидерът на Атака Волен Сидеров, който е най меден месец извън България, коментира политическите скандали, които се разразиха, както и вчерашния дебат, на който Йордан Цонев  от ДПС заяви, че вицепремиерът  Валери Симеонов незабавно трябва да си подаде оставката, нещо което според тях е трябвало да направи отдавна. 
Ето  какво написа Сидеров "Атака" във Фейсбук: 

За два дни да напусна родината и веднага някой започва да истеризира. Човек не може да си направи спокойно сватбеното пътешествие. До мен достигна новината, че от ДПС са поискали оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Без ясна причина. Защото бил националист. А националисти не можело да има в управлението на европейски държави. Само, че Словакия я управляваха националисти, когато беше домакин на Евросъюза. Полша и Чехия също ги управляваха националистически партии. А какъв друг, освен националист, е Виктор Орбан, който следва националния си интерес, дори и в противоречие с Брюксел.
Всеки добър политик трябва да бъде патриот, националист, което значи да следва интереса на своя народ и държава. Така че, исканията за оставки в момента нямат основание. Призовавам Валери Симеонов да не подава оставка! А, като се върна ще седнем да говорим, и да му разкажа за моята 12 - годишна борба с необективната и поръчкова журналистика.
Никакви оставки!
Ние, патриотите, сме във властта, за да вършим добри неща за България. За няколко месеца досега бяха свършени такива, добри неща, и това ще продължава.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://www.faktor.bg/