Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Огромен избор от кан...
Огромен избор от кандидатури за собственик на

Огромен избор от кандидатури за собственик на "Левски" предложи БожковБизнесменът Васил Божков с нова анкета за бъдещето на сините. Във Facebook страницата си Божков пита: "Кой да бъде следващият собственик на "Левски"?

Хората могат да гласуват в голямо разнообразие от кандидатури. Сред тях са Наско Сираков, Тити Папазов, Делян Пеевски, Бойко Борисов или Тръст "Синя България". Новото допитване идва на фона на това, че по-рано стана ясно, че 80% от гласувалите в запитването на страницата от вчера искат собственикът на клуба да бъде определен чрез електронно гласуване.

"Преди седмица се надявах да се прекратят задкулисните игри с ПФК "Левски" АД. Не се случи. Вие решете кой да получи мажоритарната собственост. Тук ви предлагам четирите най-обсъждани кандидатури и възможност за свободен избор", гласи съобщението на обвиняемия бизнесмен, който се намира в Дубай.

Сред предложените кандидатури от Васил Божков има и такива на "Влади Горанов", "Слави Трифонов", "Гацо Бацов", "Тони Найка", "Владо гугутката" и други.

По-рано от ръководството на клуба заявиха, че ще приемат дарението от половин милион лева на народния представител от ДПС Делян Пеевски. От Тръст "Синя България" обаче се обявиха категорично против приемането на тези пари и заявиха, че те трябва да бъдат върнати или да се предоставят за друга кауза.

 

 

Редактор: РУМЕН СКРИНСКИ

 

Източник: https://www.actualno.com/

 

 

126366