Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / От днес са разрешени...
От днес са разрешени колективните спортни занимания на закрито

От днес са разрешени колективните спортни занимания на закритоСъбитията трябва да са без състезателен характер и без публика

От днес са разрешени колективните спортни занимания на закрито, които се провеждат без състезателен характер и без публика. От идния вторник се разрешават индивидуалните и колективните спортни занимания за деца до 18-годишна възраст на закрито и на открито. Тези занимания също не трябва да имат състезателен характер и трябва да са без публика.

Разрешени са и индивидуалните спортни занимания на закрито и на открито без състезателен характер и без публика. Изключение от забраната за провеждане на спортни мероприятия на открито и на закрито се допуска и по отношение на самостоятелните плувни комплекси и басейни, като не се разрешава функционирането на прилежащите към тях търговски обекти.

Вече е разрешено и провеждането на обучение на кандидатите за водачи на моторни превозни средства за оказване на първа долекарска помощ, както и провеждането на курсове за обучение и квалификация на водни спасители.

България

 

Източник: https://fakti.bg/

 126403