Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Откакто Фандъкова км...
Откакто Фандъкова кметува, столицата е един изровен и объркан град

Откакто Фандъкова кметува, столицата е един изровен и объркан градНякакъв гражданин, вбесен, че една от прочутите „акулски перки“ на столичната улица „Граф Игнатиев“ станала причина жена му или негова близка да се спъне в тия чудни изобретения на малката градска архитектура и се наранила, грабнал една щанга тип „кози крак“, изъртил въпросната „перка“ и ядосано я захвърлил на трамвайната линия на ул. „Граф Игнатиев“ в столицата.

Тази новина първоначално ме разсмя и развесели, а сетне ми предизвика по-сериозни размисли. На първо място се зарадвах, че най-сетне някой толкова се е ядосал, че е започнал с щанга да руши безумните творения на Фандъкова, защото гневът и яростта на човека са напълно оправдани и са най-малкото, което заслужава управлението на Фандъкова.

После се се сетих, че същата Фандъкова, въпреки 10-годишния си кметски провал, не се свени евфемистично да намеква, че може отново да се кандидатира за поста и със сигурност ще го направи. Защото, независио от миловидното й изражение и френското й „р“, Фандъкова си е една гербаджийка, на която не й пука, че съсипа София и няма никакво значение по какви причини е предизвикала непопрамите щети на тоя някога хубав град.

Откакто Фандъкова кметува, столицата е един изровен и объркан град и ул. „Граф Игнатиев“ е само един елемент от това некадърно управление.

Надявам се на изборите повече хора да посегнат към щангата тип „кози крак“ и да се приключи веднъж завинаги с това тъпанарско и вредно управление!

Любо Кольовски

 

Източник:  https://svobodnoslovo.eu/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

София = ГЕРБ = Фандъкова = Тлъст провал! (ОБНОВЕН)

Йорданка Фандъкова - самопризнание с усещане за обреченост

Няма фъндък за... Фандъкова!

Ревящи полицаи бранят страхливата власт! Резил! (ОБНОВЕН)

Фандъкова с мащабни предизборни обещания в Бюджет 2019 на София (ОБЗОР)

 

 


110505