Гражданско Движение ''ДНЕС''

Новини от „ДНЕС“

Начало / Актуално - Новини от „ДНЕС“ / Падне ли Валери, пад...
Падне ли Валери, пада Борисов

Падне ли Валери, пада БорисовВ предаването гостува журналистът от „24 часа“ и БНТ Георги Милков, който разговаря със Слави Трифонов за скандалното поведение на Антон Тодоров и Валери Симеонов спрямо журналиста Виктор Николаев и последвалия ултиматум от вицепремиера Валери Симонов към bTV, Нова телевизия, БНТ и БНР, които заплаши със съд, ако не му се извинят.

Хубаво е, че гилдията се понадигна, каза журналистът Георги Милков, но в същото време той изрази увереността си, че същите тези хора – Антон Тодоров и Валери Симеонов, ще се появят скоро в някое студио. По думите му вина имат медиите, защото добрите дела на стойностните хора не биват забелязвани и тяхното място се заема от „едни празноглавци, едни празнодумци и всякакви такива хора, които са ненужни на обществото“

"Как си обясняваш фактът, че нито една медия не поиска оставката на Валери Симеонов. Според мен всички медии заедно трябваше да се изправят и така да покажат, че са гилдия и са заедно и това би следвало да ги обедини. А нито една медия не му поиска оставка, попита Слави Трифонов.

"Повечето хора си дават сметката, че ако поискат оставката на Валери Симеонов, това означава да обрекат страната на правителствена криза. Може би никой не иска това. Замислял ли си се по въпроса? Падне ли Валери, пада и Борисов... или може би не?", отговори журналистът Георги Милков.

 

ВИДЕО

 

Цялото предаване от 9 октомври 2017 г.

 

Източник: https://www.slavishow.com/