Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Партията винаги е пр...
Партията винаги е права, дори и когато греши!* >> ГЕРБ: Никакви оставки няма да дават Радев и Симеонов

Партията винаги е права, дори и когато греши!* >> ГЕРБ: Никакви оставки няма да дават Радев и СимеоновЗаставаме категорично зад действията на министъра на вътрешните работи Валентин Радев и вицепремиера Валери Симеонов и не смятаме, че има каквото и да е основание те да подават оставка.

Така на брифинг в парламента депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов отговори на призива на лидера на БСП Корнелия Нинова за незабавните оставки на Радев и Симеонов.

Освен фактите, които бяха заснети във филма на Елена Йончева - как безпрепятствено се преминава границата, тук става въпрос за корупция. 200 млн. лв са изсипани там и видяхте в какво състояние се намира оградата. Има свидетели. Чухте свидетел, който говори за организирани канали за трафик. Който говори за плащане, стигащо до високи равнища в държавата. Това е корупция и организиран трафик, покровителстван от властите, каза по-рано днес Нинова на пресконференция на "Позитано" 20.

Данаил Кирилов от ГЕРБ обаче е на мнение, че без основание са всички спекулации - че има бежанска вълна и че по границата се случват процеси, които застрашават интегритета на България и сигурността на ЕС.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: www.offnews.bg