Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Патриарсите-главанац...
Патриарсите-главанаци и Ромската стратегия за детето

Патриарсите-главанаци и Ромската стратегия за дететоИнформационен сайт „ДНЕС“

 

Норвежците идват, за да вземат децата от ромските квартали в Сливен и Карнобат...?! Такъв слух гръмна тези дни в споменатите градове и предизвика истинска паника сред ромското население, чиито деца посещават училищата в градовете. Две школá се опразниха, след като по средата на занятията притеснени и шашардисани родители изведоха с врява децата си от класните стаи. Кой им е дал тази плашеща информация не стана ясно. „Хората във Фейсбук го написали..., че идват чужденците и ти взимат децата.“ – казват всички те.

  

Разтревожени родители нахлуха в училище и изведоха децата си 

 

Въпреки многократните усилия на социалните организации и ресорното министерство да уверят и успокоят хората, че не е в сила документа „Стратегия за детето“ и не се работи по нея, спекулациите продължават. Министърът на труда и социалната политика съзря предизборна манипулация в хвърлянето сред обществото на подобна фалшива новина. Намеси се и Борисов и го нарече - нова "Костинбродска афера" Не пожела и да коментира повече темата. Министърът на образованието пък съобщи, че най-вероятно пастори протестанти или евангелисти стоят в основата на провокацията. Те отрекоха. Според социалните този скандал отмества фокуса на истинските проблеми в сферата на образованието – това, че деца от малцинствени групи масово не посещават училище.

  

Резултат от изображение за стратегията за детето

Отново лъжи и изтъквания!

 

Пак според премиера, "главанаци" бутнаха Националното радио, сега някой пак ѝ крои на властта нова афера. Въпросът отново е КОЙ? Кои са тези, които все се бъркат във властта на Борисов и саботират управлението му. Дали така не изобличава сам себе си? Де факто той сам самопризнава, че някой стои по-горе от самия вожд и решава ред ситуации в държавата. Решава и кога да се внесе смут в обществото чрез децата, свободата на медиите, образованието, парите за медицинските сестри...

Кой бута Бойковата държава? Кой се меси на главатаря...? Или той е просто кукла на конци... Или пък се самосаботира, за да се изкарва страдалец и след това герой в приказката за измислената държавата..., която я няма отдавна?!

 

 Резултат от изображение за гребен

Няма стратегия за детето

 

Борисов каза има такава държава, но само Слави посочи с пръст, подобно на детето, викнало "Царят е гол!", че наистина няма такава държава. Главанак след главанак искат да ни вземат властта, да ни прецакат, да бутат държавните работи в... несъществуващата държава. Главанаците си нямат име. Те са в радиото, телевизията, училището, те са пастори... Те са враговете на нашия рицар Борисов, който неотлъчно се бори с тях.

Е, това са тези лошите в имагинерната и хубава България..., която само премиерът очевидно вижда.


ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

НЯМА такъв премиер! Не знае къде се намира...! >> Борисов: Емигрантите се връщат, заплатите са високи, има такава държава

Пореден раздор >> Каракачанов ще провери свой служител за участие в създадената паника с отнемането на деца

Родителска психоза с предизборна окраска

Фалшиви новини за отнети деца паникьосаха роми в страната

Истерия преди надигането

Роми от Сливен прибраха та си от училище. Чули, че ще им ги отнемат

Фалшиви новини за отнети  паникьосаха роми в страната

 

 

 

Резултат от изображение за не на стратегията за детето

 

Родители на протест срещу стратегията за детето 

 


114316