Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Петър Волгин попиля Корнелия Нинова: Третата в листата на БСП е завършила Соросовия университет

Петър Волгин попиля Корнелия Нинова: Третата в листата на БСП е завършила Соросовия университет"Третата в листата на БСП е завършила Соросовия университет в Будапеща. Сега е инвестиционен банкер. Много ще се радвам някой да обясни какво й е "лявото" на г-жа Милениум." Това написа журналистът Петър Волгин в социалната мрежа по повод новата и тотално пренаредена листа на социалистите, видя ПИК. На трето място за евровота от соцпартията ще се бори Цветелина Пенкова, както медията ни ексклузивно и на живо съобщи единствена от "Позитано" 20. 

Припомняме, че както ПИК съобщи първа, вчера след 11-часов пленум, листата на Корнелия Нинова бе тотално пренаредена, а самата тя бламирана от Националния съвет на партията. 

По думите на Волгин Пенкова с нищо не се отличавала от Мария Габриел или Ева Майдел. Според него именно тази порочна еднаквост и взаимозаменяемост предизвиква отвращение у много български избиратели, хората търсели алтернатива, когато имало търсене, имало и предлагане.

"Само после да няма рев от страна на елита - "Леле, популизъм, леле какво стана!" Нищо не става без причина, уважаеми елитарии. Просто берете плодовете на собствения си егоизъм и цинизъм", допълва още Волгин. 

 

Източник: https://pik.bg/

 

 

 

 


96278