Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

По-полека с Mая, да не ревете после! Пак!

По-полека с Mая, да не ревете после! Пак!Лековерността на българското народонаселение стихийно се лашка от влак на влак, от такси на такси, от Мая на „мая“.

Дни наред омбудсманът на републиката орева орталъка как и взели автомобила и по „законите“ на селския дърварски пиар ни се показа в куп преднамерени, умишлено пропагандно заснети, фотоси, как ако трябва и в кенефа ще седи, но и там ще има приемна.

Само хора, които са с изпити от елементарен усет към истинност мозъци, могат да повярват в тази фундаментална безкористност на Мая Манолова.

АФЕРА вече написа, че когато човек е естествен и безкористен, той върши своята работа ТИХО И ОТДАДЕНО, БЕЗ ФАНФАРИ, ТВ КАМЕРИ И ТЪП ДЪРВОДЕЛСКИ ПИАР, КОЙТО ДА ГО СЛЕДВА.

Сега път стана ясно, че Слави Трифонов щял да даде автомобил на клетата Мая. А лековерния народец пише плакати, статуси и реве – „подкрепете Мая“, като че ли омбудсмана няма какво да яде, изпосталяла от мизерия.

Всеки, който се интересува обаче, може да влезе в страницата на омбудсмана на републиката и да види, че бюджетът и е близо 3 000 000 лв.

Всеки, който се интересува, може да изчисли цената на тоалетите на Мая, прическите, обувките и чантите. Няма лошо да си подържана жена, но този комплексиран пиар, крещящ „идвам, бе, забележете ме!“ говори за такава пошла театралност в нечий грубо списан сценарий, че ни идва в повече.

Мая Манолова си прави просто предизборните дефилета не само с ресурсите на държавата, но и с опита да се изкара „жертва“.

Внимавай, народонаселение!

И се вгледай с вътрешното си зрение КОЙ стои отзад на тая селска мелодрама.

Да не ревеш после. Пак.

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Представяте ли си Манолова срещу Горанов на следващи избори?

Циркове* >> Манолова гневна, че остава без шофьор: Ще пътувам с влак, Горанов да ми осребрява билетите!

Скъпите пакости на Мая Манолова
80674