Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Почистваща фирма пре...
Почистваща фирма предлага голи чистачи на клиентите си (снимки)

Почистваща фирма предлага голи чистачи на клиентите си (снимки)Компания за почистване, чиито служители работят голи, разкри, че отхвърля младите, стройни кандидати, защото клиентите й предпочитат жени на средна възраст.

Naturist Cleaners има около 300 професионалисти в актива си, които чистят без дрехи домове в Обединеното кралство, съобщава Daily Mail.

Служителите й печелят между 30 и 45 паунда (между 68 и 102 лева) на час при строга политика "без докосване", важаща за всички работни места.

Клиентите могат да поръчат мъж или жена с различна възраст, форма и размери за почистването, но жените в "зряла възраст и по-пълна фигура" са най-популярни.

Основателят на компанията Лаура Смит казва: "Ние сме като агенция, имаме работници в цялата страна - от Лондон до Шотландия и Северна Ирландия."

Компанията разполага с 300 голи професионалисти, които се грижат за всички видове вкусове.

"Хората, които използват услугата, са различни", допълва Смит, която създава компанията миналата година, след като първоначално стартира с идеята за стандартна фирма за почистване.

"Клиент поиска гола жена да почисти апартамента му и аз попитах едно от момичетата дали би отишло", обяснява тя. "Видях бизнес възможност и реших да отида с него."

Тя първоначално използва социалните медии, за да популяризира бизнеса си, но акаунтът й е закрит заради неговото съдържание.

Смит добавя: "Основната ни идея е да се чувствате добре със себе си, без значение кой сте вие, независимо от цвета, възрастта или теглото си".

Нейната служителка Силва, на 43 г. от Лондон, казва, че й е било лесно да премина от стандартното почистване към това без дрехи, защото е практикуваща нудистка.

Тя продължава: "Бих го препоръчала, ако се чувствате комфортно в тялото си, в противен случай може да е доста разрушително за нервите".

Доволни клиенти са оставили блестящи ревюта на уебсайта на компанията, като един клиент нарича услугите й "чудесно, приятно изживяване".

 

Източник:https://profit.bg/