Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Политическата тор у нас трябва да се изрине

Политическата тор у нас трябва да се изринеОнази лоена топка, която се търкаля в европейския парламент като депутат от ОПГ ГЕРБ, каза, че прането на пари било европейска практика! Потреба на всички държави от централна част на континента и било грешно да се набеждава само България в пране на пари!!!

Цял ден се чудя какво имат в главите си европейските лидери, които подкрепят и охраняват мафиотското управление в държавата ни. Вероятно нищо друго, освен преките ползи за задоволяване на собствените си икономически интереси. И въпреки това съм изключително доволен, че компрометирането на европейската политика започва и ще завърши именно от българската политическа хунта на Борисов. Любимец 13.

Политическата тор у нас трябва да се изрине. Нямате представа какви планове са сътворили и реализират без много шум. Ако ги знаете, живи ще ги одерете. В медийната канализация тече само промивка на мозъци и отклоняване на вниманието към незначителни проблеми. Това се върши срещу огромно заплащане от страна на бандитите-политици и техните перфидни мюрета.

И понеже онкологичния ни национален проблем е в напреднала фаза, операцията трябва да се проведе с рязане до здрава плът. И пълно унищожение на туморните метастази веднъж и завинаги. Нямаме друг шанс за живот.

По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Събудете се…

 

Автор: Николай Марков

 

Източник: https://svobodnoslovo.eu/

 


118189