Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Поп звездата Дичо: Б...
Поп звездата Дичо: Брифинги, генерали..., всяване на страх! А всички в парламента са заедно. Само за пред нас е целият цирк!

Поп звездата Дичо: Брифинги, генерали..., всяване на страх! А всички в парламента са заедно. Само за пред нас е целият цирк!Хората започнаха да се страхуват, защото го направиха както трябва - с брифингите, военния по телевизията. Спрях да гледам новини и спрях да се плаша. Много хора умряха в Испания и Италия в този момент.

 

Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" музикантът Дичо Христов.

 

Той категорично заяви, че народът ни е научен с времето да се наведе и да мълчи, защото сме свикнали да бъдем лъгани.

 

"Господин Банов се върти само и само, за да си запади мястото. Каза, че ще направи нещо, но няма нищо да направи. Няма да помогне със сигурност. Никога не е помагано правилно на културата", коментира още Христов относно мерките на културното министерство, които би трябвало да помогнат на артистите у нас, които страдат заради епидемията от COVID-19.

 

"Всички в парламента са заедно. Само за пред нас е целият цирк", заяви музикантът, коментирайки привидната опозиция и размяна на реплики между властимащи и опозиция.

 

"Шега да не е някаква с тия дарения на Пеевски? Това е един голям цирк, който гледаме. Раздават като дарения наши пари", отсече още Христов относно тиражираните в редица медии щедри дарения от депутата на ДПС.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/

 

 

 


126338