Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Попфолк певица си ин...
Попфолк певица си инжектира златни нишки в дупето (ВИДЕО)

Попфолк певица си инжектира златни нишки в дупето (ВИДЕО)Българска попфолк певица си инжектира златни нишки в дупето. На процедурата се е подложила изпълнителката Валя. "Реших да направя хубав експеримент със себе си, нещо, което изглежда естетически добре. Не исках да експериментирам с лицето си, защото много държа на него", каза певицата в предаването "Часът на Милен Цветков".

Тя уточни, че не става дума за импланти, които не са модерни сега, а и самата тя не е привърженик на сложните пластични процедури. "Представлява нещо като филъри. Кожата на дупето става по-еластична, запазва младежкия си вид, изглежда стегнато. Така се съхранява за поне 10 години и изглежда много естествено", посочи Валя.

Изведоха формулата на перфектните дамски задни части

Тя подчерта, че все пак остава задължението да се поддържа добрата форма със спорт и хранителен режим. "Възстановяването ми беше малко по-трудно. Аз съм по-крехка натура. Спях по корем, не беше много комфортно. Това продължи два месеца", сподели певицата.

Звездните красавици с най-секси тела за плаж

Тя е категорична, че представителките на шоу бизнеса няма как да се примирят с времето и търсят решения. Изпълнителката загатна, че е научила, че световна знаменитост практикува този метод и успяла да се свърже с нейния екип, за да научи подробности са процедурата. Проучвала я в продължение на година.

ВИДЕО


Източник:https://dariknews.bg/