Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Поредно признание от...
Поредно признание от придворните говорители! >> Антоанета Христова: ГЕРБ е в много тежка криза

Поредно признание от придворните говорители! >> Антоанета Христова: ГЕРБ е в много тежка криза"ГЕРБ се намира в много тежка криза, Борисов взе на ръчно управление предизборната кампания. ГЕРБ се опитва да намери всички пукащи звена от гледна точка на личности." Това каза политологът Антоанета Христова в сутрешния блок на БТВ.

"Моделът на скритата коалиция между ГЕРБ и ДПС е това, което управлява е това, което се наложи. Проблемът е системен, раздялата с хора върши работа донякъде. Избирателят е в тежка ситуация - няма алтернатива", коментира политологът Даниел Смилов от Център за либерални стратегии.

"Няма смяна на моделът при изборът на Десислава Танева. Бих благодарил на г-н Порожанов, ние не го сменяме с по-добър човек, сменяме го с човек, който е бил в управлението, когато са се извършвали тези нарушения. Управляващите сменят единия с друг, с някой, който може да прикрива", каза Румен Драганов от Института за оценки и анализи в туризма.

Политическите партии не разполагат с много качествени кадри и това е проблем. Все още партиите не са се научили да подбират и подготвят кадрите", добави Илиева.

"Мълчанието по отношение на КТБ е основата на това нещо. Кризата ще доведе до обезкуражаване на избирателите", допълни Смилов.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://izbori.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Медиана: Две седмици преди евроизборите БСП повежда с 2 % пред ГЕРБ

Потапяне! >> Тренд: ГЕРБ ерозира! Ще има вълна протестен вот

Проправителствената Алфа рисърч: Продължава спадът в подкрепата за ГЕРБ

Който плаща, той и поръчва...! Или как платената социология помага и на БСП, и на ГЕРБ, че и на всички останали, които уж имат шанс…!

И червената социология вдига разликата! >> "Галъп": БСП - 32,1%, ГЕРБ и СДС - 31% след "Апартаментгейт"

И платената социология потвърди >> "Тренд": БСП повежда на ГЕРБ за евровота след "Апартаментгейт"

Проучване на Европарламента: БСП с преднина пред ГЕРБ, вкарват по шестима евродепутати99460