Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Порно звезда е откри...
Порно звезда е открита мъртва

Порно звезда е открита мъртваДжесика Джеймис е позната на широката публика и като риалити звезда

 

Порно актрисата и риалити звезда Джесика Джеймис издъхна на 43 години. Американката бе открита мъртва в дома си в Сан Фернандо. Причината за смъртта ѝ все още не е известна, но тече разследване. Източници споделиха пред сайта TMZ, че на мястото на трагедията са били намерени медикаменти, продавани само с рецепта.

Съпругът на звездата е подал сигнал на спешна помощ, след като е заварил актрисата в безсъзнание в дома ѝ, са разкрили полицаи пред сайта. Той решил да се отбие до дома ѝ, за да види какво става с нея, след като не успял няколко дни подред да се свърже с нея. От спешна помощ предават, че подадения сигнал бил за жена, получила сърдечен удар.

За Джеймис се знае, че преди време е получавала пристъпи. Само преди дни Джесика публикува последната си снимка в социалните мрежи, от която се вижда, че се забавлява на почивка.

Джесика става световноизвестна порноактриса, след като подписва договор с Hustler през 2004 година. Тогава тя вече снима филми за възрастни. След това Джесика стана и риалити звезда.

 

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 

 

 


112901