Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Позор! >> Правителст...
Позор! >> Правителствен PR с проблемите на националната, европейската и глобалната сигурност! (ОБНОВЕН)

Позор! >> Правителствен PR с проблемите на националната, европейската и глобалната сигурност! (ОБНОВЕН)Коментар на оз.полк. Иван Ефремов - експерт нац.сигурност, гр. Перник 

Информационен сайт "ДНЕС"

 

Обществото бе информирано днес, че при спецакция е иззето огромно количество оръжие, а седем души са задържани. Открити са 65 автомата "Калашников", над 50 000 патрона, 37 автомата "Скопион", 2 пушки помпи, 14 спусъка за РПГ, пистолети и т.н. Оръжието е изнасяно от завод "Арсенал" в Казанлък. Има арестувани.

Кой ни информира?

Зам.-главният прокурор Иван Гешев, шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов и прокурорът от Спецпрокуратурата Евгения Станкова разкриха резултатите от акцията на двете звена пред журналисти. В пресконференцията участваха и... премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов!

Това е истински празничен PR! Няма никакво съмнение!

Правят си PR! Хвалят се, но не е похвално! Тревожно е!

Бойко Борисов си прави PR с проблемите на националната сигурност на Република България!

Премиерът коментира акцията в началото на заседанието на МС: "Толкова много оръжие хванахме, колкото специалните бригади нямат“!

Да видим сега, кое е по-хубавото! Кое му е за хвалене!

Кое е хубавото, че държавата допуска изобщо това да се случва? Или е хубаво, че специалните ни бригади нямат 100 автомата?!

В оръжейните заводи няма никакъв контрол! Това е ясно отдавна! Въпросът е, защо нищо не се променя!? Заради неспазване на законите, на изисквания за сигурност умират български граждани перманентно! Взривове, заради липса на контрол взеха десетки животи

Сега оповестиха официално: От завод „Арсенал“ се изнася оръжие!

Това е притеснително от гледна точка на сигурността, не само на национално равнище, шокиращо е заради тероризма, ислямистки и други групировки, които могат да се възползват от нашата държавна безхаберност. Притеснително е, ако се изнася оръжие! Къде се изнася? Кой го изнася? Става дума и за замесен човек, който прави фалшиви български паспорти? На кого ги прави? Десетки въпроси. 

И още много въпроси, които трябва да си задават държавните органи! Не да се хвалят и пъчат! Няма повод за хвалби, защото тя, властта го допуска!

Да се върнем и към втората част от изключителното изречение на премиера: „ …колкото специалните бригади нямат“! По груба сметка се оказва, че специалните части на Република България нямат и стотина автомата! Честито! И това, ако е похвално! Особено предвид, че... управляваш страната почти 10 години!

Националната сигурност на Република България е застрашена, но не само - глобалната сигурност е застрашена! А министър-председателят си прави PR! Както с всичко друго и от както е на власт!

PR за сметка на националната, европейската и глобалната сигурност! Празничен PR, предколеден! Вместо Борисов друг подарък да ни даде...

 

ВИДЕО

 

Image result for спецакция е иззето огромно количество оръжие, а седем души са задържани Image result for JPEG

Image result for ГДБОП разби канал, изнасял оръжие от завод  Image result for Откритите оръжия излизат от завод арсенал

 

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Хвали се, но не е похвално! Тревожно е >> Борисов пред МС: Толкова много оръжие хванахме, колкото специалните бригади нямат

Празничен PR >> Борисов и Цацаров отчитат успешна акция, спипани са десетки пистолети и автомати

Задържаха 7 души, изнасяли нелегално оръжия от завод Арсенал

Честит декември! Бойко спаси годината..., засега! (ОБНОВЕН)

Бойко Борисов си повярва, че е незаменим

 

 


83240