Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Прасето, което подуш...
Прасето, което подуши гербера

Прасето, което подуши гербераПозиция на "ДНЕС"

 

За пореден път бТВ спря "Шоуто на Слави". В последния момент. Скандално! Шоуто, в което щеше да гостува разследващия журналист Васил Иванов, който напусна Нова телевизия, заради огромния натиск и цензура, в които е принуден да работи. Репортерът ясно каза, че има факти и доказателства за това как една национална телевизия налага груба политика и спира неудобните журналистически разследвания. Абсурдно обаче без никаква логика конкурентната бТВ отказа да покаже това. Отказа при положение, че се очакваше огромен зрителски интерес. И спря Шоуто! Отново! Защото бТВ се страхуват от неудобните, от онези, които говорят истината, от онези, които действат. СТРАХУВАТ СЕ!

И бТВ, и Нова телевизия си направиха публично харакири. Самоубиха се ритуално и предизвикаха гнева на своите зрители и не само. С основание. Две уж конкурентни телевизии показаха, че водят една и съща политика на цензура, че се подчиняват на един и същи господар, че са истински слуги, подлоги на Прасето и Гербера. Аз знам добре КОИ са те. А вие? Същите, които ви манипулират, които промиват мозъците ви с лъжи, с платени публикации, с продажни журналисти. ТЕ! Прасето, което души гербера в една пролетна градинка! Прасето и герберът, на които не им пука за демокрацията, не им пука за народа, не им пука за България. Прасето и герберът, които искат да трупат повече и повече в своята кочинка. Тези, които са се опиянили от властта и влиянието си. Които се чувстват господари на Родината, господари на Света!

Този път обаче прекалиха. Доказаха, че в България съществува както продажна, смърдяща журналистика, така и смели и отговорни хора, които искат да ѝ се противопоставят. Вчера Васил Иванов каза, че Слави е мъж на място! Да! Така е! Не е лесно да се опълчиш на ДВЕ национални телевизии и техните господари. Не е лесно да излезеш и да кажеш истината, истината, от която всички ще ги заболи. България се е превърнала в кална, миризлива, тоталитарна дупка, управлявана от още по-мръсни и смърдящи управници. Герберът добре си е научил урока, пазейки бившия първи. Добър ученик е бил и сега прилага всичко на практика. Седмици наред ни промиваха мозъците как Турция и Ердоган са нашите най-големи врагове. Не! Те са врагове на собствения си народ, но не и на нас. Ние имаме вътрешни, наши изедници. Станахме бетер от Турция, Северна Корея, от Ердоган, от Ким...

Днес на пресконференцията на Слави Трифонов Васил Иванов показа шокиращи разкрития за далавери на кметове от ГЕРБ. Записи, доказателства... Това, от което се страхуват ръководствата на бТВ и Нова, от което се страхуват управляващите, онези, които днес встъпиха отново в парламента. Далавери за милиони се опитаха да прикрият уж независимите телевизии. Но не успяха. Слави и Васил са достатъчно смели мъже, за да не си затворят очите пред истината!

Къде сте хора? Спите ли? Хайде, стига вече приказки на маса, сред приятели, на колежките, в интернет. Не ви ли писна най-накрая да ви правят на глупаци? И вие да се съгласявате да сте глупаци. Глупаци, които дават пълно право да ги тъпчат като изгнил домат. Не ви ли писна да си бъркате в носа, да се почесвате там, където не ви сърби и да псувате, но на ум?

Хайде, стиска ли ви да обуете отново тежките ботуши, да вземете българското знаме в ръце, да грабнете децата и да излезете, ЗА ДА ГИ ПОМЕТЕМ? Стиска ли ви или ще продължавате да сте жалки мишки? Сега е времето! СЕГА! Да се отървем от прасетата, герберите и всякаква друга паплач.

 

Вижте и други материали по темата:

Така няма да стане, пичове! Аре, ако ви стиска, да излизаме на улиците и да ги пометем! Журналисти, лайна ли имате в устите си?!

Слави Трифонов показва в 14 ч. спряното предаване с участието на Васил Иванов

Свинският модел подцени словото, гробът му е готов

В. Иванов: Доказах, че центърът на политическата цензура е един и същ, публиката онемя

Слави Трифонов: Васил Иванов разкри гнусни случаи на цензура и корупция. Утре ще научите цялата истина на пресконференция

bTV отново цензурира "Шоуто на Слави"

Cлaви Tpифoнoв ĸъм нoвия пapлaмeнт: Πpиeмaтe peфepeндyмa или идвaм!

Българските медии смачкани от цензурата

Цензурата на шоуто!

Трите забранени предавания на Слави Трифонов

Слави Трифонов: Спирането на предаването ми е цензура (ВИДЕО от пресконференцията)

ЦЕНЗУРА! След писмото на Слави до политиците, БТВ цензурира предаването!!!

 

 


 


25888