Гражданско Движение ''ДНЕС''

Новини от „ДНЕС“

Начало / Актуално - Новини от „ДНЕС“ / Прав е Слави за Корн...
Прав е Слави за Корнелия Нинова! „Откога бе, како?“, че опря до референдум?!

Прав е Слави за Корнелия Нинова! „Откога бе, како?“, че опря до референдум?!Уважаеми съграждани, всеки ден новини, но днес една новина направо ме сащиса. Корнелия Нинова иска референдум!Референдум за Истанбулската конвенция. Откога бе, како? Откога приемаш референдума за някаква форма на демокрация?

Ами, нали един референдум с гласували 3 милиона и половина българи за тебе не съществува? Според теб Такъв референдум няма, защото не ти изнася. Но понеже искаш да трупаш точки с народна любов, референдум за Истанбулската конвенция може да има. Много избирателно, бе!

Уважаеми български политици. Не, това не трябваше да го казвам. Български политици, колкото и емоционално да звучи и колкото и да се напрягате – всъщност вие будите само съжаление и отвращение.

Слави Трифонов

Бележка на АФЕРА: БСП – Комедия, пардон, БСП – Корнелия тинтири – минтири измишкува с Конвенцията – айде сега, да я пратим на референдум… Какъвто и „вота на недоверие“ към кабинета Борисов, такъв и „референдума“ и, такава и и „конвенцията“! Това, ако е „опозиция“, да влезе убитият! Ние пък искаме референдум на тема – трябва ли „мишковидната“ „опозиция“ БСП да продължава да си лапа кинтите в парламента, играейки циркаджилък, бетонирайки Борисов и ГЕРБ, или да излезе моментално от Народното събрание.

 

Източник: http://afera.bg/