Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Предстоящи събития в...
Предстоящи събития в страната за 21 август

Предстоящи събития в страната за 21 августСофия. 
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерския съвет. 

***
София. 
От 12.00 часа в институцията на омбудсмана общественият защитник Мая Манолова ще се срещне с представители на Министерството на правосъдието, ръководството на Агенцията по вписванията и адвокати, представители на Фейсбук общността на българските адвокати (ФОБА) във връзка с Търговския регистър.

***
София. 
От 11.00 часа в хотел „Хилтън“, зала „Мусала“, ще се проведе открита дискусия на тема: „Публично-частно партньорство като стратегически решения за противодействие на киберзаплахи“.

***
София. 
От 14.00 часа 19 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Стефан Д., Производство по чл. 65 НПК - задържане под стража в досъдебното производство.

***
София. 
От 16.00 часа 7 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Еней Н., Квалифицирани състави на изнудване.

***
Бургас
От 11.00 часа в сградата на „Кариерен център” към ДРСЗ-БУРГАС на ул. „Патриарх Евтимий” № 35 А ще се проведе съвместната пресконференция на ДРСЗ – Бургас, ДБТ-Бургас, РДСП - Бургас и ДОИТ – Бургас.

***
Бургас. 
От 20.30 часа на сцената на Летния театър ще се състои официална церемония, на която ще бъде връчена наградата „Емил Чакъров“ на диригента Григор Паликаров.

***
Варна.
От 10.00 часа в зала „Варна“ на общината ще се проведе встъпителна пресконференция в рамките на проект „Модернизация и реконструкция на рибарско пристанище „Карантината“, местност „Карантината“, район „Аспарухово“. 

***
Враца. 
От 10.00 часа в Детски отдел на РБ „Христо Ботев“ ще се проведе Лятна читалня - четене на приказки за деца от 0 до 10 години.

***
Габрово. 
От 17.30 часа в Художествена галерия „Христо Цокев“ ще бъде открита изложбата „Строителите на Паметника на свободата“.

***
Долни чифлик.
От 10.00 часа в сградата на Община Долни чифлик ще се проведе разяснителна среща във връзка с африканската чума по свинете.

***
Ловеч. 
От 10.00 часа се събира постоянната комисия по общинска собственост, устройство на територията, комунални дейности, екология и транспорт към Общински съвет-Ловеч. От 11.00 часа се събира постоянната комисия по икономическа политика, туризъм и приватизация. От 13.00 часа ще работи постоянната комисия по жалби и контрол на решенията на Общински съвет и мониторинг на обществени и възлагателни поръчки, както и постоянната комисия по социална, демографска и жилищна политика. От 16.00 часа в заседателната зала се събират членовете на комисията по развитие на селските райони, земеделие и гори.

***
Пловдив.
В 11.00 часа в сградата на Община Асеновград кметът д-р Емил Караиванов ще участва в редовна пресконференция по актуални теми от работата на общинската администрация. 

***
Стара Загора. 
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина“, ул. „Българско опълчение“ № 69, ще се проведе Зелени балкани-Стара Загора на гости на Детски отдел: Червеногуша гъска. Творческо ателие. 

***
Търговище. 
От 11.00 часа в зала 28 на Община Търговище ще се проведе начална пресконференция по Проект № BG05M9OP001-2.040-0083-С01 "Патронажна грижа в община Търговище" по Процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.040 "Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – Компонент 2", по ОП РЧР 2014-2020.

 

Източник: http://m.focus-news.net/?action=lists&id=171

 

 


82594