Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Предстоящи събития в...
Предстоящи събития в страната за утре 7 август

Предстоящи събития в страната за утре 7 август***
София.
От 18.30 часа в галерия „Квадрат 500“ камерният състав на Софийската филхармония ще направи разходка из музикалните стилове с програма от произведения на Моцарт, Големинов и Г. Стрезов.

***
София.
От 20.00 часа на Платформа А6 ще бъде представена комедията „Как да бъдеш добра съпруга”.

***
Асеновград.
От 9.00 часа чрез мобилен кабинет на площад „Академик Николай Хайтов“ ще се проведе акция за безвъзмездно кръводаряване.

***
Благоевград.
От 10.30 часа в конферентната зала на Областна администрация – Благоевград ще се проведе заседание на Областен оперативен щаб за борба с коронавируса.

***
Благоевград.
От 16.00 часа в зала „22 септември“ ще се състои извънредно заседание на Кризисния щаб във връзка с разпространението на коронавируса в областта и повишаването на новорегистрираните случаи.

***
Бобошево.
От 10.00 часа пред читалище „Лоза“ ще се проведе събитие от информационната кампания за популяризиране на дейностите по проекта за проектиране и изграждане на инсталация за предварително третиране на битови отпадъци и компостираща инсталация за разделно събрани биоразградими и зелени отпадъци на регион Благоевград, включващ общини Благоевград, Симитли, Рила, Кочериново и Бобошево“.

***
Варна.
От 16.30 ч. в Щаба на ВМС ще започне тържествена церемония по отбелязване на 141-ата годишнина от създаването на Военноморските сили.

***
Варна.
От 16.30 часа в Комплекс за социални услуги за деца и младежи ЦНСТ в ж.к. „Владислав Варненчик“ ще се състои концерт с класическа музика и участието на Михаел Гилeр – виола в рамките на ММФ „Варненско лято“.

***
Варна.
От 18.00 часа в Градската художествена галерия ще бъде открита изложба по повод 75-години от рождението на Александър Капричев.

***
Добрич.
От 11.00 часа в конферентната зала в Окръжен съд – Добрич ще се състои събитие за представяне на Център по медиация и за популяризиране на културата за разрешаване на спорове по доброволен начин.

***
Каварна.
От 9.00 часа пред Художествена галерия „Христо Градечлиев“ ще се състои откриването на 69-ото Държавно първенство за настолни корабни модели – клас „С“ и на Държавното първенство - II кръг за радиоуправляеми яхти – клас „FS”.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в Изложбена зала „2019“ на ул. „Гладстон“ 32 ще бъде открита изложбата „Коридори на съдбата“ на Васил Стоев по повод 70-годишния му юбилей.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в детския отдел на библиотека „Родина“ ще се проведат занимания за деца от инициативата „Лято в библиотеката“.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Регионалния исторически музей ще се проведат летни занимания на тема „Бита на българите след Освобождението“. 


Източник: http://m.focus-news.net/?action=lists&id=171

 

 

 

 


121914