Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Предстоящи събития в...
Предстоящи събития в страната за днес 16 юли

Предстоящи събития в страната за днес 16 юли***
София.
От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 9.30 часа в Апелативния съд ще се проведе заседание по делото за взрива в Горни Лом на 1 октомври 2010 г., при който загинаха 15 души.

***
София.
От 10.00 часа в заседателната зала на 2-рия етаж в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен сборник „Българските общности в Турция – исторически аспекти и съвременно състояние“.

***
София.
От 10.00 часа 8-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 6 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 13-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Любомир Янев, обвинен за изнудване.

***
София.
От 10.00 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу двама души за квалифицирани състави на престъпление.

***
София.
От 10.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу трима души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 14-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 6 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 7 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 12.00 часа в централното фоайе на резиденция „Лозенец“ ще се състоят изявления на министъра на отбраната Красимир Каракачанов и германския му колега г-жа Анегрет Крамп-Каренбауер.

***
София.
От 13.30 часа 20-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу двама мъже, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу трима мъже, обвинени за организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 15.00 часа 14-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 5 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 17.00 часа в Регионалния исторически музей и на пл. „Бански“ 1 ще бъдат открити две изложби в рамките на СОФИЯ ХАРТИЕН АРТ ФЕСТ.

***
Благоевград.
От 10.00 часа в зала 5 на Общината ще се проведе пресконференция, във връзка с предстоящия „Blagoevgrad jazz fest 2020”.

***
Бургас.
От 13.00 часа в офиса на ПП АБВ - Бургас на ул. „Александровска“ 2, ет.2, ще се проведе пресконференция с участието на председателя на партията Румен Петков, областния председател на АБВ Антон Коджабашев и общинския председател на политическата сила адв. Георги Сталев.

***
Бургас.
От 14.00 часа в пристанище „Бургас“ ще се проведе тренировка по ликвидиране на пожар на борда на търговски кораб в рамките на учението „Бриз 2020”.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Експозиционен център „Флора“ ще се проведе концерт на Духов оркестър - Бургас .

***
Бургас.
От 18.30 часа в Галерия „Георги Баев“ на бул. „Демокрация“ № 6 ще се проведе „Wine Gogh“ – ателие за рисуване и вино на тема „Необятност“ .

***
Бургас.
От 20.00 часа в Летния театър ще се проведе концерт на Георги Христов под надслов „Моят път“.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа на площада пред паметник „Майка България“ се очаква да започне протест под надслов „Велико Търново срещу мафията!“.

***
Добрич.
От 11.00 часа на пл. „Свобода“ ще се състои концерт на Професионален фолклорен ансамбъл „Добруджа“.

***
Долна Митрополия.
От 11.00 часа при кръстовището на път III-118 Гулянци - Долна Митрополия и третокласния път за с. Опанец ще се състои първа копка за рехабилитацията на над 9 км от път III-118.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа дело, образувано по жалби на двама подсъдими срещу присъдите им за отглеждане и разпространение на марихуана.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа дело, образувано по жалби на двама подсъдими срещу присъдите им за отвличане и грабеж.

***
Пловдив.
От 17.00 часа пред Туристическия информационен център до Римския стадион ще се състои откриване на фестивала „Вкусът на Пловдив“.

***
Шумен.
Oт 14.30 часа в Националния пресклуб на БТА grada ще се състои пресконференция на директора на СУ "Никола Вапцаров" в с. Венец Селиме Кърджалиева, учители и синдикалисти в учебното заведение.

***
Шумен.
От 17.30 часа в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” ще бъде представена книгата „Червената одисея – 25 истории за ЦСКА в Европа”.

***
Шумен.
От 20.00 часа на сцената в парк „Студентски“ ще се състои концерт на танцов състав „Луди млади“ при СУ „Сава Доброплодни“.

***
Търговище.
От 18.00 часа в градинката до Драматичния театър ще се състои концерт на Духовия оркестър към Общината.


 

Източник: http://m.focus-news.net/?action=lists&id=171

 

 

 

 


121914