Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Премиер–разпоредител...
Премиер–разпоредител! Но до колко време... ще е ТОЙ?! (ОБНОВЕНО)

Премиер–разпоредител! Но до колко време... ще е ТОЙ?! (ОБНОВЕНО)Информационен сайт „ДНЕС“

 

Бойко Борисов възседна пак белия кон и се разпореди! Този път нареди на парламентарната група на ГЕРБ да не гласуват внесените промени в Кодекса за застраховането. Да отбележим, че тези промени бяха внесени от Менда Стоянова на 1 ноември!

"Парламентарна демокрация" в действие! ТОЙ размаха пръст и както винаги неговите подопечни  и послушни депутати целуват ръка. На всички вече отдавна ни е ясно, че Парламентът само узаконява решения, взети от НЕГО и колцина приближени умотворци на тайни и усойни, но... луксозни  местенца.

Тук нека поясним, че Отбоят дето бие Премиерът е само за тавана за обезщетението, но не и за по-главното - поскъпването на Гражданската застраховка. Пак демагогия, пак рекет върху нас. Тоест, пригответе си няколкостотин лева от януари!

Менда Стоянова вече се е доказала като корпоративен лобист. А всеизвестно е, че в парламентарните групи няма хора със собствено мнение. Гласуват както им наредят отгоре. Така че, поредният цирк май е добре обмислен и планиран.

Плюс това Бойко влиза и в ролята на президент. Показва мускули и власт. Това му разпореждане ще успее, за разлика от ветото на Радев, които винаги оттичат в канала.

Иначе нещата са пределно ясни. Застраховането в България е под всякаква критика. „Общите условия“ сме ги усетили на гърба си. А законите са писани по ТЯХНА-на властта и задкулисието  поръчка. В Европа отдавна всичко е измислено. Само че тук у нас европейските стандарти не устройват определена група хора... Групата около Борисов & компания 

А това Бойково „разпореди“ вече е ежемесечно. Ежегодно. И при Бойко 1, и при Бойко 2, и при 3... Откакто е премиер от 2009 г. е все така. Така е всъщност от 2001 г, когато с благословията царска стана гл. секретар на МВР..., после кмет... ПОДХ.ЛИНКОВЕ  И все така е, та до днес! 

Тотален хаос цари в управлението на държавата вече 10-ина, че и повече  години. Където и да погледнем - неуредици, беззаконие, безправие и грабежи... И целият този модел на подтисничество, еднолична власт и диктат е еталон на управлението на Борисов & компания. Модел, при който решенията в цялата държава от най-високото до най-ниското ниво се взимат само от един единствен човек - Бойко Методиев Борисов! 

ТОЙ раздава, ТОЙ подарява, ТОЙ толерира, ТОЙ награждава, ТОЙ лентички реже..., ТОЙ е спортист, ТОЙ е най-добрият футболист, най-умният е ТОЙ, ТОЙ е новият Кисинджър, ТОЙ зали, пътища и магистрали строи..., ТОЙ даже и за космоса ни гласи...!

ТОЙ, ТОЙ, ТОЙ... И само той! 

Очевидно този модел дава вече отвсякъде фира. Срива се с дни. И народът след дълъг сън се надигна, протестите са вече ежедневие. Въпрос на време е едноличната диктатурата да се срине и цялата олигархия и башибозук с нея да завлече!

Бавно, но може и от раз! 

А днешното разпореждане е просто само един пореден предвестник на обществената нагласа за предсрочни избори...! И най-вече на обществена нагласа, че ерата ГЕРБ, ерата  Борисов, ерата на беззаконието, подтисничеството и липсата на справедливост и свобода си отиват! ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Предизборно!* >> Борисов нареди на депутатите от ГЕРБ да не гласуват промените в Кодекса за застраховането

Кого вижда Борисов в огледалото... сега?

Листата падат! Слънчевата есен на „Борисов 3“..., но зима идва!!!

УЖ Премиер на УЖ „нормална“ държава (ОБНОВЕН) 

Бойко Борисов на 59: Пътят му от пожарникар до премиер 

Кошлуков предложи Бойко Борисов за кмет на София

Вижте пътя на Бойко Борисов във властта досега. Какво свършиха двете му правителства (Снимки)

Кой е Бойко Борисов - министър-председател

А ние пък сме си избрали... Бистришки тигър 

ВИДЕО: Традиционен танц със саби арда в Риад 

 

Image result for бойко борисов главен секретар  Image result for бойко борисов главен секретар

Image result for бойко борисов 2017 тенис Image result for бойко борисов футболист

Image result for бойко борисов министър председател Image result for бойко борисов министър председател

Image result for бойко борисов реже ленти Image result for бойко борисов правителственият самолет

Image result for бойко борисов и оградата с турция Image result for бойко борисов и ердоган

Image result for бойко борисов и меркел Image result for бойко борисов министър председател