Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Преподавател от СУ ,...
Преподавател от СУ ,,Кл.Охридски

Преподавател от СУ ,,Кл.Охридски": Манолова има качества да управлява, Фандъкова е уморенаБългарите печелят чрез политика. По местните избори всеки гледа да припечели. Българинът е предприемчив в политиката, за това и се получава струпване на кандидати по места. Това са кампании за пари – всеки се старае да спечели каквото може за 4 години. Това заяви за предстоящите кметски избори политологът доц. Мария Пиргова в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия.

"Манолова се старае да хване недоволните от последното 10-годишно управление. Този модел трябва да се смени. През последните 15 години много европейски средства бяха вложени, но и много отидоха настрани. Манолова има млад екип, който привлича и млади избиратели. Манолова има качества да управлява, а Фандъкова да обединява. Фандъкова има управленски качества, но е уморена", каза още тя.

"Джамбазки и ВМРО не се интересуват от кметското място", смята доц. Пиргова.

"ГЕРБ представи нов силен кандидат за Пловдив - Здравко Димитров, а Славчо Атанасов не трябва да се оставя пак да изгуби с 1000 гласа. Новите кметове в страната трябва да дадат прозрачност", завърши доц. Мария Пиргова.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://novini.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Кандидатът на гражданите за кмет на София Мая Манолова към Движение „ДНЕС“: Благодаря за подкрепата!

Манолова: Не съм упълномощавала никоя партия да представя гражданската ми кандидатура като междупартийна битка. Аз съм граждански кандидат и водя битката на гражданите!

Отворено писмо до Мая Манолова

Мая Манолова и сценаристите на "Шоуто на Слави" внесоха законопроект за мажоритарно гласуване

Народното събрание в отговор до „ДНЕС”: 700-хилядната подписка срещу произвола на монополите доведе до законодателни промени в полза на гражданите

След три години забрава, 700 000-та подписка „Срещу произвола на монополите” на Гражданско движение „ДНЕС“ се разглежда в парламента

10 години стигат..., г-жо Фандъкова!

2018: Мая Манолова на гражданите


113542