Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА Г...
ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ГРАЖДАНСКО ДВИЖЕНИЕ „ДНЕС“ НА ТЕМА: ОФИЦИАЛЕН СТАРТ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ПЛАТФОРМАТА „ЕДИННА БЪЛГАРИЯ“

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ГРАЖДАНСКО ДВИЖЕНИЕ „ДНЕС“ НА ТЕМА: ОФИЦИАЛЕН СТАРТ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ПЛАТФОРМАТА „ЕДИННА БЪЛГАРИЯ“Събитията днес показват, че тоталната криза, в която е изпаднала България, може да бъде решена само с категоричната намеса на гражданското общество. Необходимо е да има национално обединение и съгласие по теми и проблеми, които засягат всеки един българин – образование, здравеопазване, цени, доходи, монополи, картели.

 

Заради кризата, на която сме свидетели в момента, породена от порочен политически модел, Движение за национално единство и спасение „ДНЕС“ обявява инициативата Гражданска доктрина „Единна България“ - плод на общо усилие между институции, национално-представените синдикални и работодателски организации, професионални, съсловни и неправителствени организации, както и редица общественици и известни личности, а на по-късен етап и политическите партии.

 

Със старта на платформата „Единна България“ от Гражданско движение  „ДНЕС”, призоваваме всички граждани да загърбят своите противоречия и да се присъединят към единната стратегия, която ще защитава националните интереси и ще отговори на непосредствените нужди на държавата и гражданското общество.

 

 

На специална пресконференция в сряда, 19.02.2014 от 14.00 ч. в БТА ще бъде представена платформата Гражданска доктрина „Единна България“.

 

 

Посетете нашите интернет страници:

 

http://edinnabulgaria.com/ 

 

http://www.dnes-bg.org/

 

https://www.facebook.com/EdinnaBG

 


4024