Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Промяната иде! НАПРЕ...
Промяната иде! НАПРЕД след „Няма такава държава“!

Промяната иде! НАПРЕД след „Няма такава държава“!Божидар Гицински - доброволец от референдум 2016 г. за смяна на системата, студент Велико Търново

Информационен сайт "ДНЕС"

 

Вярвахме, надявахме се! Следвахме, почтено, ненатрапчиво и тихо Слави. Надеждата и вярата не ни напуснаха никога през годините...

И стана!

Какво ли не чухме през това време, от знайни и незнайни познавачи, анализатори, политолози и всякакви ...ЛОЗИ, наслушахме се, начетохме се на приказки, внушения и интриги на десетки медийни глашатаи-говорители на политическото мракобесие: "Слави няма шанс в политиката", "Слави чалга и пошло шоу само може да прави, друго - не", "Слави да си пее, да си гледа шоуто“, "Слави в Учиндол да си ходи и там на демокрация да ги учи, на нас тия - не!", "Купиха го, подаде се на Бойко и мафията, осребри всичко", "Абе, страхливец е тоя вашият Слави, само Рr си прави с референдума, рейтингът на шоуто да си вдига и нищо повече няма да предприеме, камо ли на системата и Борисов да се опълчи, но вие балъците му мислете“! И "му вярвайте"...

Да продължавам ли?! Не, разбира се. Няма смисъл. Знаем целия отдавна втръснал ни жълт репертоар. 

А сега след 31 юли...?! Ядец!

Хайде де, какво ще напишете, какво ще говорите сега...? Не, всъщност изглежда греша. Сега ще се заредят пак същите дитирамби, гарнирани с нови притурки и стотици тролски словоизлияния като: "Няма кой да гласува за него, освен чалгарите и тези от Северозапада“, "Няма нито сили, нито възможности Слави, нито експерти, няма хора, няма и капацитет.“ Абе, за нищо не става тоя вашият Слави! Не му вярвайте! Лъжец! Интересчия!

Да, ние отдавна не вярваме, но не вярваме на всичките вас - хонорувани слуги, облъчващи ни от сутрин до среднощ от телевизора, защото и отдавна знаем колко са заучени и по калъпче направени вашите "обективни мнения и позиции"... Знаем, че всичките ви хули, в които дори и вие не вярвате са по спуснати ви опорни точки... Знаем, че най-вече правите всичко това, дори унижавайки се срещу дадени ви тлъсти възнаграждения, които след 31.07 ще се удвоят, че  даже и ще се утроят, за да може оборотната ви фабрика за оплювания, неистини и дебелоопашати лъжи да пребъде...

Нооо, не се сбъднаха нито вашите, нито желанията на задкулисните ви началници. Не се реализираха и черните ви и ретроградни предсказания, нито пък вашите оракулства, нито вашите желания и "съкровени" мечти за дискредитиране и омаскаряване...

"Уважаеми зрители, аз съм последователен и никога не се отказвам по средата на пътя. Затова ще СЪЗДАДЕМ политически проект, който ще се казва "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА",  чрез който по законен начин всички решения на референдума ще бъдат превърнати в закон"! Това, шоково за мнозина "познавачи", обяви Трифонов в последното 4176-о предаване на "Шоуто на Слави". 

 

 

България отдавна чакаше и искаше да чуе това! България отчаяно се нуждаеше от надежда, от вяра, от алтернатива, от новото и различното! 

И го чу! И времето наистина дойде! За да си върнем държавата!

Нищо не е свършило! Нищо не съм забравил! Ще доведа всичко започнато докрай! Партии и партиици, да знаете, няма да ви оставя на мира! Да, треперете неверници, политици и всички останали лентяи и нехранимайковци... "Като не става отвън и не се съобразявате с народа, ще влезем и отвътре, ще променим всичко“. 

 

 

Това казваше месеци наред Слави на политическата класа. Те се правеха, че не виждат, не чуват, не знаят, не разбират... Разбират обаче много от кражби, от издевателства спрямо хората! Разобличаваше Трифонов. лъжите им, показваше беззаконието и безобразието, наглостта и разрухата в цялата страна. Показваше мрачната и тъжна действителност в държавата, която всъщност отдавна е..."Нема такава държава". 

Всяка вечер политиците със студена пот и "трепет" очакваха Слави. Неговите предавания бяха безжалостни. Но прями и правдиви. Думите му режеха и сковаваха от страх виновните, некадърните и безхаберните.

Референдумът! 

Слави го инициира, а политическата класа се подигра и с него, и с волята на 3,5 млн. българи. Видяхме как вулгарно държавата застана срещу народа. Тези, които сме избрали да ни представляват не се посвениха самодоволно да смачкат Референдума, да изтрият обувките си с него, приемайки, че това е проект на Слави Трифонов, а не на цял един народ! Първо го удариха чрез Конституционния съд, услужливо премахнал три от шестте въпроса, после чрез слугинажа на партийния ЦИК, лишил чрез измама референдума от нужните му 13 000 гласа, за да се превърне в закон. 

Цялата политическа шайка задружно бранеше субсидиите си, местата си в парламента, келепира си, собствените си корпоративни интереси.

Да, на 942-я ден от референдума Бойко Борисов предложи субсидия от 1 лев. Да, идват избори. Да, на фона на чумата и поредния ГЕЙТ му е отчаяно нужен Рr.

Е, субсидията стана 1 лев, но пак си оставиха и вратичка - промяната я има в бюджета, няма я в закона за политическите партии, т.е. при следващия бюджет субсидията пак може да стане 6, 11 или пък защо не да е и повече от 11 лева!

Слави предупреди отдавна - онези 3 милиона българи, гласували на референдума рано или късно ще поискат справедливост и възмездие. И ще победят! Завинаги. Така и стана.

С обявяването на политически проект Слави Трифонов пое своята национална отговорност. Направи го като истински патриот и родолюбец - смел и отговорен, ратуващ за справедливостта и достойнството на българите! Загрижен и съпричастен към милионите, които гласувахме и подпомогнахме Референдума, към всички българи – недоволни, отчаяни, бедни, избягали. Към всички жертви на Статуквото. Време е и ние да сторим това. Да бъдем до него, а не да остане сам, както пред Народното събрание, но борейки се безотказно за нашата истина! Затова и ние да поемем своята отговорност! И не само на думи. Не е ли вече време наистина да пуснем кепенците и да затворим тая „Нема такава държава“? Абе, къде живеем, бе? Това попита Слави преди десетина дни. 

Да, на фона на всичките неспирни скандали, гейтове, афери, търпението свърши. И на Слави, и на народа!

Затова, напред, смело и заедно след мен...!  

Това чакахме да каже Слави, знаехме, че ще го направи! Направи го! Знаехме отдавна, че ще стане, че ще дойде този ден! И ЗАЕДНО ще намерим верния път, да тръгнем напред, нагоре и към по-доброто.

ГЕРБ, БСП, ДПС, патриоти, реформатори, десни, леви, платени медии, социолози на хранилка, тлъсти калинки, послушковци... Страхувахте се, че Слави Трифонов ще изпълни заканата си. Е да, няма как, няма накъде, дойде време боклукът да бъде изметен. И вие всичките лакеи и барабар с отпадъците!

Всеки край е едно НОВО НАЧАЛО! Да, от днес България вече няма да е същата! Да, и всички щат не щат ще говорят все повече и повече за Слави, за новото, за алтернативата... за ПРОМЯНАТА. Нямат нито друг шанс, нито друг изход!

И възцари се народната любов... А доказателството е и тук. В хилядите коментари и постове.

 

***********************************************************************************************************************************

 

Вижте нашата емоционална, но силно разтърсваща разходка из „Фейсбук“ и "Туитър“... >>>


Михаил Кузманов Браво,дано поне ти да направиш нещо че не мога да си позная родината и народа,те ни заличават а ние стоим и траем това не е моя народ...БРАВО СЛАВИ С ТЕБ СЪМ!!!

 

Yordanka Georgieva Слави, знаеш, че сега българинът вярва в теб. Вярва в това да се възпитат ценности и морал, да се образова на високо ниво, да се лекува на високо ниво... Всичко, което ще става в държавата ни да е ДОБРО. В ТЕБЕ Е НАДЕЖДАТА. Не предавай народа си, който ти вярва.

 

Мая Йорданова Браво, само така! Наистина е време да се измете тоя боклук!

 

Атанас Гайдаров Толкова много видяхте,толкова много изтърпяхте спрете да подхождате негативно,защото това е последния влак който преминава през България!Ако ние които дме тук не застанем зад него то никога децата ни няма живеят нормално!

 

Mariya Petrova Хайде!!! Най после! Отдавна чакаме!

 

Nikolay Tiholov Както сам каза - бавно и последователно подготви този ход. Напук на всички негативни нагласи към него аз мисля че политическият му проект ще е успешен поне колкото шоуто му. Успех !

 

Yasen Stoikov Време е Слави Трифонов да вкара няколко депутати в затвора...

 

Стефан Радев Време е да ги изметеш тази политическа мафия начело с Борисов Пеевски Корнелия патриотари на маса с теб съм!

 

Milena Lozeva Браво!Успех в не лекото начинание! Тази вечер ми вдъхнахте изгубената вяра за промяна -вярата,че тази прогнила политическа мафия ще бъде разклатена,а с Вас и всички нас да бъде поставена там ,където и е мястото!За мен е чест!!!

 

Полина Зотева Предполагам на много от управляващите л...то вече се дръпна,време да ги пометем от вътре,Слави с тебе сме ...

 

Йонка Иванова Точно това трябва , очаквах го , Браво Слави Ха да Ви видя сега господа депутати

 

Svetlozar Afuzov В теб все още крепим някаква надежда.

 

Радостин Мирков БРАВО ! НАЙ-СЕТНЕ ДОЖИВЯХМЕ ДА ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ТАЗИ КРАДЛИВА И ЛЪЖЛИВА ПАСМИНА ! ПОСЛЕДЕН ШАНС ЗА БЪЛГАРИЯ ! ВРЕМЕ Е ДА ЗАЖИВЕЕМ КАТО БЕЛИ ХОРА ! ВСИЧКИ ЗА "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! !!!!

 

Lili Nikolova Georgieva Успех Слави,ние твоите вярни фенове през всичките тези години заставаме твърдо до теб.

 

Katia Raicheva Браво Слави!!!!! Ти си ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!!!! Ако всички във ,,великия парламент,, бяха ката теб сърцати,честни,родолюбци,на които им пука за хората на тази прекрасна и изстрадала България живота тука щеше да бъде рай!Желая на теб и твоите колеги успех във всичко!Вие сте велики!Благодаря ви за всичко,което правите за нас хората! УСПЕХ!!!

 

Ivo Todorov Г-н Трифонов плътно зад вас съм,но дано не е поредната сензация,защото това е последният шанс на народа

 

Христо Милев Отдавна ситуацията е без изход,ама дано стане нещо по добро!?!

 

Dimitar Radoslavov Браво... Ти си нашият човек... Действай в името на погубената БЪЛГАРИЯ и погубените БЪЛГАРИ... ТИ СИ НАШАТА ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА ЧОВЕК!!!

 

Георги Георгиев Време е за боклука, че много взе да замирисва трябва да бъде изхвърлен!

 

Александър Атанасов С теб сме Слави,ти си титан в българския ефир и извън него...а ние ще те подкрепим да си титан и в политическия живот.... защото СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!!

 

Lyubomira Varbanova Толкова съм развълнувана и щастлива че нямам думи велик човек велик

 

Кера Христова Браво , Слави! Успех! Твоят успех ще бъде и наш. Времето създава личности. Днес са ни нужни такива ярки личности!

 

Atanas Stefanov Ivanov-Gornakov брат...искам да плача от радост.готов съм на всичко....само кажи

 

Yoana Anatolieva Браво, г-н Трифонов. България се гордее с Вас. Вие сте последния ни шанс, за по-добър живот. Благодарим, за всичко, което правите за народа!!!!Успех.

 

Gergana Gerova България има нужда точно от такива българи, успех Г-н Трифонов.

 

Petko Georgiev Ivanov Браво, Господин Трифонов адмирации на целият екип, продължавай все така,разбийтете тази мафиотска структора.Аз и моето семейство ви подкрепя ме напълно.

 

Svetoslav Minchev Браво Слави. Крайно време беше да създадеш партия, която да вземе съдбата на България в свои ръце

 

Миглена Станева Обичам ви г-н Трифонов ще бъда с вас до края! Вие сте вдъхновение,сигурност,чест и достойнство за пример на цял един народ

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

ДВУГОДИШНОТО УБИЙСТВО НА РЕФЕРЕНДУМА... НЕУСПЕШНО! НИЩО НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО!

Месец НОЕМВРИ - месец на РЕФЕРЕНДУМА! Месец НОЕМВРИ - месец на ПОЗОРА!

Национален референдум, иницииран от „Шоуто на Слави” - 6.11.2016 г.

Слави Трифонов в разговор с Мартин Димитров: Няма да се откажа от решенията на Референдума! ВИЖТЕ ВИДЕОТО >>

Българският лъв се пробуди! Иска справедлива и достойна България!

Слави Трифонов: Честита годишнина от Референдума! Имаме депутати..., политици и парламент-ПОЗОР!

Продължава борбата за референдума

 

***********************************************************************************************************************************

 

 

 


108603