Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Психиатър Цветеслава...
Психиатър Цветеслава Гълъбова: Изумявам се от

Психиатър Цветеслава Гълъбова: Изумявам се от "чудесата" на Фандъкова! Всички да гласуват, за да не ядем горчиви гъби след това!Слушам Фандъкова из разни студиа колко много е направила, какви чудеса ще се случват, а в района, където е голямата софийска психиатрия /наистина държавна болница, не общинска все пак/ – Нови Искър, района, в който работя вече 25 години, район на европейската столица София НЯМА КАНАЛИЗАЦИЯ!


В двадесет и първи век всичко, включително и септичната яма на нашата болница е заустено в река Искър. Да им е честито да долните селища по течението на реката. Тук хората се топлят с дърва, биват сочени с пръст като най-големите замърсители на въздуха. Ами, че газифицирайте района, де. Да, ама не.


Стигаме до детски площадки и старите автобуси от другите линии. А, и старите бордюри. Четири години пиша писма да се закърпят дупките на пътя за болницата /то си трябва преасфалтиране, ама нейсе/, разгеле – дойдоха избори, закърпиха ги.

 

Ами мостът на река Искър – кръпка до кръпка, до тук не стигат парите за преасфалтиране. Автобусите имат безумно разписание – интервал от 20 до 45 минути!!!

 

От години слушам герб как щели да развиват северните райони. Но не се случва – виж, за ремонт на ремонта на ремонта на Графа има пари. Е, на мен ми писна.

 

Призивът ми към всички е да гласуват, за да не ядем горчиви гъби след това! 


*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова ще спечели...! Каквото поиска, и когато поиска..., заедно с гражданите!

Фандъкова с мащабни предизборни обещания в Бюджет 2019 на София (ОБЗОР)

Фандъкова подари 80 дни отсрочка на GP Group за ремонта на Графа

Цена и ток – скок-подскок (ОБНОВЕН)

И да лаете – керванът ще си върви... и на Мая, и на Слави

Трябва да прогледнем..., вече има защо!

 

 114988