Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Рачков се обърна към...
Рачков се обърна към братята Халваджиян и им каза... (СНИМКА)

Рачков се обърна към братята Халваджиян и им каза... (СНИМКА)Актьорът честити рождения ден на Маги Халваджиян в социалните мрежи

 

Димитър Рачков се намира в изгнание, както се изрази продуцентът Маги Халваджиян наскоро в свое тв интервю. Интересните колажи на Рачков, които от няколко седмици обикалят публичното пространство, провокират вниманието и любопитството на зрителите, пише Шоу Блиц.

И докато смяната на Рачков с неговия колега Герасим Георгиев - Геро като екранна половинка на Васил Василев - Зуека в началото се смяташе за срив в отношенията на актьора с арменския продуцент, то напоследък картинката изглежда съвсем различна. Всеизвестен факт е вече, че на 7 март стартира в ефир собствено шоу на Рачков, което пък ще бъде пряка конкуренция на предаването на бившата му Мария Игнатова.

Преди дни продуцентът на най-рейтинговите предавания в ефира на Нова телевизия Маги Халваджиян отбеляза своя 54-и рожден ден. Рачков тоново реши да привлече вниманието на своя шеф с интересен колаж и послание.


"Честит рожден ден, Маги! Пожелавам на теб и Джуди никога да не се отървете от мен и още поне 100 години да бъдем заедно. Липсвате ми", пише Рачков в официалния си профил в Инстаграм, където напоследък е доста активен.

Започнаха да се носят легенди за заплатата на Рачков, която ще прибира като водещ на собствено неделно шоу. Запознати издават, че той категорично се превръща в най-скъпо платения актьор и водещ у нас. Голяма част от зрителите на "Капките" пък настояват връщането на Рачков в шоуто, докато друга част са доволни от смяната и че няма да слушат изтърканите сюжети на комика.

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 

 


145361