Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Радослав Бимбалов: П...
Радослав Бимбалов: Правителството на Борисов функционира по опасен начин

Радослав Бимбалов: Правителството на Борисов функционира по опасен начинПравителството функционира по опасен начин. Единственото, което прави това правителство, е да създава зависимости към държавния апарат. Финансово е добре един апарат, който е на държавна хранилка. Порочно и грозно е, че това се прави в този момент, когато ни застрашава икономическа криза. Да обещаваш и раздаваш подобни увеличения на раздут държавен апарат е престъпно.

 

Да раздаваш едни пари, които няма да изплаща това правителство. Това е начинът, по който се купуват избори, много преди да дойдат. Лъжат ни институциите и всички управляващи начело с премиера Бойко Борисов Това заяви собственикът на рекламна агенция Радослав Бимбалов пред bTV.

 

За 11 гоoини това правителство успя да извади на праден план най-противните черти на нашия народ - пошлост, арогантност, омраза. Каква омраза звучи от устатата на премиера,на председателя на парламента. Омраза към хората. За пръв път виждам това. На времето единствената грозна реплика бе за танковете. Сега репликите са една през друга, посочи журналистът.

 

Протестът е успешен, защото недоволството е чуто, а управлението фактически не функционира, смята той.

 

Подкрепям протестите, недоволството достига невиждани висоти, това е прекипяло недоволство, агресията на един протестите бе провокирано от полицията, бях там и видях това. Когато от сутринта започват да те пръскат със спрейове, няма как да не прекипи, припомни Бимбалов.

 

Не одобрявам агресията, простотията и бруталното отношение към суверена, което проявява нашето управление, допълни той.

 

Бимбалов коментира и работата на главния прокурор Иван Гешев: Вярвате ли, че ще бъде разследван случая "Осемте джуджета"? Какво точно се случи с Божков? Г-н Божков има ужасно много обвинения. Но едно е сигурно, че не е платил 700 млн. Какво се случи с тях. Тези данъци не са в Дубай при г-н Божков, постави въпроси той.

 

Главният прокурор се бори активно срещу бебешки центрове, магазини за месо и телефонни измамници. Той се гордее, че е намаляла битовата престъпност с 20 процента. Но това се дължи на пандемията. Много дълго хората седяха по къщите и това е по цял свят.

 

За 11 години това правителство успя да извади на праден план най-противните черти на нашия народ - пошлост, арогантност, омраза. Каква омраза звучи от устатата на премиера, председателя на парламента. Омраза към хората. За пръв път виждам това. Навремето единствената грозна реплика бе за танковете. Сега репликите са една през друга.

 

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА: 

Ден 100! Огромно множество от хора на Великото народно въстание V. Има сблъсъци пред БНТ /снимки и видео/ (ОБЗОР)

Мая Манолова: Европа разбра как Борисов управлява България, той е пътник

РАЗГРОМ ЗА ГЕРБ И БОРИСОВ ОТ БРЮКСЕЛ >> Европарламентът прие критичната резолюция за България (ОБНОВЕНА)

Светослав Малинов: ЕНП ще се срамува от ГЕРБ. България 10 години се явява на поправителна сесия

ЕК посочва проблеми на България с корупцията, медиите и върховенството на закона

ГЕРБ продължават с добре познатат схема „разделяй и владей“

Бойко Борисов в "крепостта на Пеевски"

 

 


138903