Гражданско Движение ''ДНЕС''

Свят

Начало / Актуално - Свят / Разкриха детайли от ...
Разкриха детайли от последните мигове на Шабан Шаулич

Разкриха детайли от последните мигове на Шабан ШауличПодробности около последните мигове от живота на Шабан Шаулич бяха разкрити от сръбския външен министър Ивица Дачич. 

"След удара певецът излезе от колата, но изведнъж му прилоша и той припадна. Пристигналите на мястото на трагедията медицински екипи оказаха на Шаулич спешна помощ и го откараха в болница. Там му дадоха някакъв медикамент и той заспа, завинаги", каза първият дипломат на Белград пред телевизия "Пинк!". 

По думите на Дачич изпълнителят не е имал външни наранявания и това потвърждава първоначалната информация, че си е отишъл от инфаркт. "Ние трябва да изчакаме и окончателното заключение на съдебните медици", каза още ръководителят на външнополитическото ведомство на западната ни съседка. 

"Нашата задача на този етап е да транспортираме тялото на покойника. Смятам, че Шаулич трябва бъде погребан на Новото гробище в Белград", изрази мнението си министърът на външните работи. 

Шаулич загина след катастрофа край западния германски град Дортмунд на 17 февруари. Неговият спътник и колега Мирсад Керич почина ден по-късно от раните си, а в жестоката катастрофа пострада и кумът на певеца Слободан (Слоба) Стоядинович. 

 

Източник: http://epicenter.bg/


90312