Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Разкрита е лъжата за...
Разкрита е лъжата за „госпожата“, снимала шкафчето с пачките. Друга е

Разкрита е лъжата за „госпожата“, снимала шкафчето с пачките. Друга еРазкрита е грандиозната манипулация за „госпожата“, която била снимала шкафчето на премиера с пачките евро, кюлчетата злато и пистолета. Втори ден, след неговото изявление в Търговище, издания от медийния свинекомплекс на Пеевски бълват обвинения срещу конкретна жена, съпруга на известен бизнесмен, станал обект на прокурорски обвинения.

 

Същият е свързван с президента Румен Радев и бизнесмена Васил Божков. Това е целта на активното мероприятие – да се насочи общественото внимание към тези хора и държавният глава да бъде обвинен, че е организирал нахлуване в личното пространство на премиера и по този начин е застрашил неговата безопасност. Това кометира пред Фрог нюз източник, еднакво близък до лицата, замесени в скандала.

 

Още два независими източника потвърждават, че „хубавата госпожа“ е съвсем друга жена и тя е известна на Борисов, както и на приближени от неговия кръг за игра на карти. Съпруга е на негов приятел – поне е бил такъв до неотдавна, - и за тази връзка се говори отдавна в някои среди. Известно лице е.

 

Целта на атаката срещу съпругата на бизнесмена Бобоков е да се отклони вниманието от съпругата на друг бизнесмен, защото ако това се разкрие, скандалът ще е огромен.

Винаги се е знаело, че рано или късно сексуалните похождения на Борисов, ще му докарат огромни неприятности. Много често той е пренебрегвал всякакви задръжки, приятелства и протоколни правила, за да задоволи свои капризи по „тънката“ част.

 

Да, Бойко Борисов знае точно коя е дамата, която го е снимала, знае защо го е направила и че може да го изнудва. Това е мнението на източниците, които коментираха фалшивия скандал, който се опитват да разпалят самият премиер и медиите от свинарника. Според тях има голяма вероятност с този и подобни компромати лицата, използващи ДПС за лични цели, да си осигуряват подкрепата на Борисов за експертен кабинет.

 

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Слави: Само аз ли имам чувството, че живеем в тъп виц?

Служител на НСО пред Фрог: Борисов сам си кани госпожите, по негово искане не се записват

Осман Октай пред Фрог: Борисов обяви президента за фотографиите. Призна, че записите и снимките са автентични

Президентът Радев: Не може хората с пълни шкафчета да канят на диалог тези с празни (ВИДЕО)

Нова порция разкрития: Борисов трупал пачки евро в шкафа? (снимки)

 

 

 


137545