Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / РАЗШИРЯВА СЕ ПОДКРЕП...
РАЗШИРЯВА СЕ ПОДКРЕПАТА ЗА „ЕДИННА БЪЛГАРИЯ”

РАЗШИРЯВА СЕ ПОДКРЕПАТА ЗА „ЕДИННА БЪЛГАРИЯ”Редица общественици, изявени личности, граждански, синдикални и работодателски организации продължават да дават своята подкрепа за националната инициатива на Движение за национално единство и спасение „ДНЕС“ - „Единна България” и регистрират своите предложения на интернет платформата www.edinnabulgaria.com

„Единна България” е инициатива, чиято цел е постигане на широко национално съгласие и обединение за разрешаването на основни за България проблеми и теми, което да стане чрез прякото участие на всеки гражданин или организация, които имат идеи, опит, искат промяна към по-добро и поставят интересите и нуждите на гражданите в центъра на модела за управление на държавата и обществените отношения. 

Ние, от Движение „ДНЕС” сме убедени, че е необходимо да се обединеним, за да разрешим стоящите тежки проблеми пред Родината ни. Необходимо е национално обединение и съгласие между граждани, институции и политици в областите: социална политика, доходи, здравеопазване, демография, образование, функциониране на институциите и държавата; обединение, което да ни изведе от състоянието на най-бедната страна членка на ЕС, обединение,  което да върне националната ни гордост, самочувствие и да осигури просперитет и благоденствие на българския народ...!  

Сред досега дали своята подкрепа за инициативата са: КТ „Подкрепа”, КНСБ, Националният Омбудсман Константин Пенчев, Научно-техническите съюзи (НТС), проф. Духомир Минев, Силвия Кацарова, Съюзът на инвалидите в България, Дани Милев, Янка Рупкина,  проф. Илия Ценев, Фондациите "Искам бебе" и „Обща кауза”, Светла Караджова, акад. Светлин Русев, Валя Балканска,  Николай Урумов, Кристина Димитрова, Отец Иван от Нови хан, Теди Кацарова,  „Болкан Асист”, доц. Христо Константинов (НСА) и Национален алианс „Усмихни се с мен”. 

С желанието си за просперитет на страната ни и разрешаване основните проблеми на българския народ, те са граждански пример за национална отговорност и затова ние - от „ДНЕС”, призоваваме гражданите да се включват с теми и предложения в платформата на „Единна България” на интернет. 

Подробна информация можете да получите в едноименната рубрика на нашия сайт  ТУК и във фейсбук страницата на „Единна България” -  https://www.facebook.com/EdinnaBG 

ДА СЕ ОБЕДИНИМ, ЗА ДА ВЪЗСТАНОВИМ БЪЛГАРИЯ!

 


502