Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Ремонти, хаос и... п...
Ремонти, хаос и... пак ремонти* >> Ремонтът на ул.

Ремонти, хаос и... пак ремонти* >> Ремонтът на ул. "Граф Игнатиев" ще е най-тежкият през 2018 г.Ремонтът на ул. "Граф Игнатиев" ще е може би най-тежкият през 2018 г. Стартираме в понеделник, 7 май, в отсечката от ул. "Алабин" до площад "Гарибалди". Паралелно ще се работи на няколко фронта. Направили сме стиковка, в която всички да работят на обекта, за да стане максимално бързо и качествено. Това коментира в "Денят започва" заместник-кметът на София Евгени Крусев

Ремонтът на пл. "Славейков" трябва да приключи в средата на лятото, като ще бъде възстановен и фонтанът, който е там.

Трамваите по "Граф Игнатиев" ще бъдат спрени, линиите ще бъдат изградени наново в участъка от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до ул. "Алабин", ще бъде осигурен заместващ автобус, който ще тръгва от "Хладилника" и ще се движи по участъка, който ще е ремонтиран.

Пазарът на "Св. Седмочисленици" ще бъде премахнат в сегашният си вид, каза Крусев.

Бул. "Васил Левски" ще бъде преасфалтиран в отсечката от Софийския университет до ул. "Граф Игнатиев".

Хората свикват с нощния транспорт, затова го пуснахме и за по-дълго време, данните показват, че най-силно е търсенето в петък и събота, има тенденция за нарастване за използването на услугата. Крусев призова хората да използват нощния транспорт, за да оправдаят неговото пускане.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.24chasa.bg/

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

София – лош, много лош град за живеене61164