Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Решение ще вземе нар...
Решение ще вземе народът >> Фандъкова за нов мандат: Когато взема решение, ще го обявя максимално публично

Решение ще вземе народът >> Фандъкова за нов мандат: Когато взема решение, ще го обявя максимално публичноКогато съм готова с решението дали да се кандидатирам за нов мандат, ще го обявя максимално публично и ще ви поканя всички. Така столичният кмет Йорданка Фандъкова отговори на въпрос дали тя ще бъде отново кандидатът на ГЕРБ за кмет на София по време на пресконференция за представянето на програмата за 2020 г. на фондация "София - европейска столица на спорта".

На въпрос дали по-рано днес при подписването на споразумението между ГЕРБ и СДС е присъствала в качеството на кандидат за кмет Фандъкова заяви: "Бях там в качеството си на зам.-председател на ГЕРБ".

Попитана дали се притеснява от социологически проучвания, които дават преднина на евентуална кандидатура на омбудсмана Мая Манолова, Фандъкова отвърна, че "единственото нещо, което ме притеснява е това, което правим, да се случи по най-добрия начин".

"Предизборната кампания предстои. Предстои да се обявяват още кандидати. Това е сериозно състезание, а аз не се притеснявам от състезания. Сега искаме да представим това, което сме направили, а то никак не е малко и да покажем новите ни проекти и идеи. Всяка политическа сила сама решава по какъв начин да представи своите идеи. Но е много важно да се знае кой стои зад всеки един от кандидатите. Това е честното и почтено поведение към гражданите", заяви още Фандъкова.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://m.24chasa.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

„Галъп“: 48% от софиянци ще гласуват за Манолова, 40% за 

И от страх... започнаха да стрелят! Срещу Мая и... Мая, срещу гражданите, срещу свободата!

Страхувайте се и от Мая, и от Слави... има защо!

Ирена Пейкова /Фейсбук пост/

Ирена Пейкова /Фейсбук пост/

 

 


110992