Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Руският милиардер Ри...
Руският милиардер Рибаков: Хора, това не е коронавирус, това е финансова война! Сащ взривиха атомна финансова бомба! /ВИДЕО!/

Руският милиардер Рибаков: Хора, това не е коронавирус, това е финансова война! Сащ взривиха атомна финансова бомба! /ВИДЕО!/Вижте видеото на руския предприемач Игор Владимирович Рибаков, който е в списъка на най-богатите хора в света по версия на сп. Форбс за 2019 г. Има състояние от 1,3 милиарда долара. Собственик на корпорация „Техникол“ и основател на „Рибаков Фонд“.

„Имаме по-драматичен сценарий от този на криза! Ние имаме тройна криза – био, социална и финансова!

Ще ви разкажа как вчера САЩ буквално взривиха атомна – финансова бомба! Това е термоядрена експлозия!!!

Два трилиона долара ще бъдат предоставени на американските корпорации! Искам да си представите какво са два трилиона долара, цялата икономика на Русия е два трилиона. Нали разбирате, че тези пари не са обезпечени с нищо, просто напечатани.

Как мислите? Корпорациите какво ще направят с тези пари??? Ще изкупят половин свят, обезценени активи, просто ще ги изкупят…

Имайте предвид, че в САЩ има още 4 трилиона изкупени ипотечни хартии, така общо стават 6 трилиона! 6 Трилиона пари, заделени за борба с коронавирус!

Хора, това не е коронавирус, това е огромна финансова война!!!“

 

 

 

Източник:https://afera.bg/


123711