Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / С кого играе ГЕРБ в ...
С кого играе ГЕРБ в Плевен? Активисти на Борисов крепят кмета на ДеБъ Спартански. Удрят официалния кандидат на партията (СНИМКА)

С кого играе ГЕРБ в Плевен? Активисти на Борисов крепят кмета на ДеБъ Спартански. Удрят официалния кандидат на партията (СНИМКА)С кого играе ГЕРБ в Плевен?

С официално издигнатия кандидат Мирослав Петров, одобрен от Изпълнителната комисия и лидера Бойко Борисов, или със сегашния кмет Георг Спартански, издигнат от "Демократична България" (ДеБъ)?

Над този въпрос разсъждават политически експерти, след като преди броени дни активисти на партията на Борисов се снимаха рамо до рамо със Спартански на На кадъра, с който ПИК се сдоби, различаваме председателят на общинския съвет на Плевен от ГЕРБ Мартин Митев (в кръгчето вляво) до кандидата на ДеБъ Спартански. Вдясно оградените са Христослав Михайлов и Цветелин Горанов, които също са на челни позиции в листата за общински съветници на ГЕРБ.

По данни на медията ни част от хората на Борисов в Плевен задкулисно играят в полза на Спартански. И го правят не отсега, а по време на целия му мандат.

"Логиката им е повече от цинична - ще влязат като общински съветници от ГЕРБ, но ще си въртят вече отработените схеми с кмета от ДеБъ", коментира пред ПИК висш политик от управляващата партия.

Резултат от изображение за деним

 

Източник: https://pik.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Цветан Цветанов - новият Решетников

Имаше ли живот преди Бойко?

Нова мигрантска опасност назрява от юг: Защо Борисов за пореден път отписа Шенген

Драги ми Смехурко, вижда му се краят!

Не МУ благодарете..., много мирише!


113479