Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / С платените автобус...
С платените  автобуси и протестиращи Борисов и ГЕРБ изгубиха София....!  Следва България!

С платените автобуси и протестиращи Борисов и ГЕРБ изгубиха София....! Следва България!Според "мозъчния трезор" на ГЕРБ Томислав Дончев, голяма част от протестиращите в подкрепа на президента били подведени. Може, може. Сигурно е обаче, че 100% от контрапротестиращите пред Министерския съвет бяха доведени. По-точно докарани отдалече, защото им личеше, че са изпаднали в културен шок, попадайки на пъпа на София. Абсолютен срам за една власт, която явно все повече се чувства на чужд терен в столицата. Борисов и ГЕРБ губят този град час по час. Всъщност, те вече изгубиха София, а тенденцията за това отчетливо се усети и на последните местни избори. Затова и привикаха автобусите.

 

Разбира се, толерантно ще приемем тезата на управляващите, че тези мирни люде са пристигнали, за да се порадват спонтанно на Светото въведение на милата ни татковина в чакалнята на Еврозоната. Нито един, докаран на контрапротеста, който всъщност не бил контрапротест, нито протест, защото всички били позитивни, не можа да даде смислено обяснение какво прави там. Точно както нито един активист на ДПС не можа да обясни как и защо е попаднал на брега в Росенец тази сутрин.

 

Явно подкрепящите Борисов и Доган са станали жертва на времево-пространствена дупка. От друга страна абсолютно всеки, който бе попитан от тв репортерите защо протестира в подкрепа на Радев и иска оставката на Борисов и Гешев, повече или по-малко се обоснова разбираемо и логично.

Кое друго е ясно на 100% от снощи? Имаше 100% полицейско насилие и кадрите от него бяха отвратителни и потресаващи. Точно в стила на хунта.

 

Доган ни "пази" 30 години от "Босненски вариант", а Борисов 11 години от "комунистите". И могат да правят, и правят, каквото си поискат, облягайки се на тези безумни тези, приети с лениво безразличие от ошашавения ни народ.

 

Кое не е ясно?!

 

Автор: МИЛЕН ГАНЕВ

Снимка: БГНЕС

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://fakti.bg/

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

ВЛАСТТА НА ДПС&ГЕРБ СЕ БРАНИ! ГОТОВА Е И КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕЕ >> Сблъсъци в Росенец, арестуват хора! ВИЖТЕ >>

Полицията отново не пусна протестиращи до Догансарай - НА ЖИВО

Младите ще спасят България! Празните срещу пълните чекмеджета – идете си с мир!

Полицията преби протестиращи, петима полицаи ритат паднал човек (видео)

Полицаи пребиват зверски протестиращи, докато спрат да мърдат! (ВИДЕО)130145