Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / С рекорден бюджет от...
С рекорден бюджет от 6 млрд. Фандъкова няма нито един завършен проект

С рекорден бюджет от 6 млрд. Фандъкова няма нито един завършен проектДнес Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova обяви, че ще поиска доверието на софиянци за четвърти пореден мандат. Разбира се, всеки има право да участва в демократични избори, но няма как да забравим досегашната работа на кмета.

През последните 4 години г-жа Фандъкова разполагаше с рекордни бюджети на обща стойност от около 6 млрд. лв. Въпреки това, няма нито един голям проект, който да е завършен: метрото, ринговия бул. Тодор Каблешков, Западен парк, трамвайното трасе по бул. Цар Борис III, пробиви като Петър Дертлиев, Копенхаген, Източна тангента, Рожен... Започнатите ремонти бяха скъпи, закъсняващи и некачествени: Дондуков, Графа, Иван Вазов, НДК, Козлодуй, Шипченски проход, Асен Йорданов. С направеното ръководството на Общината често ставаше за посмешище.

Това са само част от многото #ВидимиРезултати на Фандъкова. Вместо темповете на преобразяване на столицата да се засилват заради наличието на пари и натрупан административен опит, последният ѝ мандат се оказа слаб. Ключови проекти се бавят с години, въпреки осигуреното финансиране.

Проблемите с придвижването и паркирането на колите, създаване на нови линии на градския транспорт и привличането на нови пътници, грозната градска среда, унищожените тротоари, некачественото строителство - остават без решение. Готови ли са софиянци да простят това или искат промяна?

#СпасиСофия #БорисезаСофия #ПланЗаСофия

 

Източник:https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Йорданка Фандъкова - самопризнание с усещане за обреченост

Няма фъндък за... Фандъкова!

Ревящи полицаи бранят страхливата власт! Резил! (ОБНОВЕН)

Фандъкова с мащабни предизборни обещания в Бюджет 2019 на София (ОБЗОР)

София = ГЕРБ = Фандъкова = Тлъст провал! (ОБНОВЕН)


111519