Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Секс аферите на Мая ...
Секс аферите на Мая Манолова (СНИМКИ)

Секс аферите на Мая Манолова (СНИМКИ)Истинска мъжемелачка е в личния си живот Мая Манолова, колкото и днес да се прави на прилежна госпожа и вярна съпр втория си мъж Ангел Найденов. Това не са забравили паметливи нейни съграждани от Кюстендил, които едва преброяват сек аферите на палавата юристка и си ги припомнят покрай опитите на омбудсмана да се прати на светица, возейки се във влака жалейки за лимузината на НСО, която държавата й взе.

Една от най-известните забежки на блондинката е с дългогодишния кмет Петър Паунов, покрай връзката с когото се раз окончателно, че Мая слага големи рога на мъжа си и баща на дъщеря й Ралица - митничаря Милен Манолов. Омъжената Мая цели пет години имала пламенна любовна връзка с разведения Паунов, който поема кормилото на Кюстенди представител на СДС. Двамата започнали страстна афера, която не била тайна за никого в малкия град и всички ги одумвали

Манолова и Паунов дори имали обща адвокатска кантора, благодарение на която успели да натрупат паричен капитал, с койт напреднат в амбициите за партийна кариера. Амбициозната Мая обаче прогресирала доста по-добре в левицата и успяла да се уреди с депутатско място, а Петър о в Кюстендил, което станало началото на края на тяхната гореща връзка. Мая не пропускала да се завърне в родния град при любим, но отношенията между двамата започнали да куцат, а слуховете за неговите изневери с млади секретарки се множал припомнят кюстендилци. Това накарало Манолова да се оглеждала за нещо по-престижно в столицата и из партийния състав на БСП, след като оконча била изоставена - Паунов завързал любов със своя служителка, която с днешна дата му е законна съпруга. Независим омбудсманката слагала рога на своя любим в София, тя не можела да преглътне факта, че е заменена с доста по-млада и кр жена.

Според градската легенда дори нападнала момичето, когато научила за връзката на кюстендилския кмет. Не по-малко тежко обаче било положението на Милен Манолов, който целият град одумвал като рогоносец. Като видял, че же няма да миряса и за да спре да му петни името, официалният все още тогава съпруг я изпреварил и пръв поискал развод. И м тогава помнят, че бившето червено острие с охота подписа документите, но при едно условие - не се лишила от фамилията н си, защото вече всички я познавали така. До ден днешен, независимо че има още един брак с Ангел Найденов, Мая прод да носи фамилията на първия си мъж – Манолова. Публично известна е и уж последната гореща афера на палавата кюстендилска юристка, която бързо успя да намери заместн неверния Паунов с доста по-известен и перспективен мъж от голямата политика, нищо че беше семеен - Ангел Найденов.

Дра около развода на бившия военен министър могат да се опишат в мемоари, а грешната любов на Мая и Найденов е достойна „Оскар”. Без да се замисля за морал и етика, Манолова оплита в мрежите си женения висш кадър на БСП, като се възползвала, че той отдалечил от семейството си и съпругата му живее далече. Любовта между двамата пламнала още в началото на депутатскат кариера на Мая, но не смеели да я показват. Дълго време се крили от всички и най-вече от законната съпруга на Ангел - Нина Найденова. „Бях съкрушена, когато Ангел ми поиска развод. Почувствах се огорчена и наранена.

До последно имахме добри взаимоот Непрекъснато поддържахме връзка по телефона, отнасяше се мило с мен. Усещах, че има друга жена в живота му, но смя това е буря, която ще премине”, споделя д-р Нина Найденова, след като скандалната извънбрачна афера на мъжа й с Мано лъсна публично. Бурята обаче си имала име - Мая Манолова, която не можела да играе ролята на любовница и било важно да е официалната половинка до Найденов, за да не спира имиджът на втора цигулка в нечий брак кариерното й развитие. Най-големият удар за семейството на Ангел е, когато Мая в свое интервю публично признава за връзката им, докато с на Ангел не знае още нищо. Пред камерите Манолова не се посвенява да признае: „Ако ме питате, да, заедно сме”. „Жената, която сега е с мъжа ми – г-жа Мая Манолова, първа каза неща, които човешката етика и морал изискват да не споделят публично.

Разкри връзката си с него още преди нещата между нас да са окончателно приключили”, разказва д-р Найденова, която е споделяла живота си с Ангел 38 години и не е предполагала, че огромната им любов може да приключи та Найденов обаче бил тотално оплетен в мрежите на кюстендилската юристка и решен, че трябва да се разведе. В първия момент Нина отказва развод. Впоследствие се съгласява и двамата попълват молбата по взаимно съгласи време Мая и Ангел живеят без брак, защото покрай работата си и ангажиментите нямали време да се оженят. Правят го пред години, когато тя предстоеше да стане омбудсман - кумуват им Весела Лечева и приятелят й, с когото живее в един дом със с си, който е в кома Манол Велев - Сотир Ушев. В същата година Манолова жени и дъщеря си. Бившият й съпруг пък и до днес си скубе косите, защото тежкия отпечатък от шавливата му съпруга още му тежи в малкия Кюстендил и често хората го одумвали заради постъпките на Мая. Кюстендилския кмет Петър Паунов пет години живее с неразведената Мая

ВИДЕО

 

 

Източник: https://pik.bg/


80829