Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Секс в работно време...
Секс в работно време - ползите от работата в хоум офис

Секс в работно време - ползите от работата в хоум офисЕдна четвърт от анкетираните доверили, че са изпробвали повече нови неща в секса по време на карантинните мерки 

60% от британците признават, че са правили секс през работния ден, докато уж са се трудили дистанционно от дома си, пише metro.co.uk, цитиран от dariknews.bg. Проучването било проведено сред 1000 милениали и 1000 бейби-бумъри, родени съответно 1981-1996 г. и 1946-1964 г.

Първата възрастова група е имала два пъти повече секс по време на карантината, в сравнение с втората. 68% от милениалите били изпробвали нови секс пози през споменатия период. В тази възрастова група 43% от анкетираните били използвали секс играчки по време на пандемията, а 37 на сто са вкарвали храна в постелята като бита сметана и шоколад.

По-младата генерация е разнообразявала сексуалните си преживявания с френска любов /54%/, с игра на роли /32%/ и с използването на белезници /15%/. 

Една четвърт от анкетираните доверили, че са изпробвали повече нови неща в секса по време на карантинните мерки, в сравнение с преди това.

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 


140797